Hånd og kropscreme gør det selv sæt

195,00 DKK

Her er råvarer til at lave 3 x en portion af hånd og kropscremen. En portion giver til ca 850 – 900 ml. Så ialt er det til ca 2700 ml. Man kan nøjes med at lave en portion ad gangen, og så bare have råvarerne stående til næste omgang.

Hvis du bestiller noget emballage med til sættet, kan du få nogle etiketter med. Og jeg skriver dit navn på:) Er sættet nu til en gave, så der skal stå en andens navn, så skriv en bemærkning i kommentarfeltet, hvilket navn der skal stå istedetfor. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

For at lave denne opskrift, kræves en god vægt, der kan veje 1 gr min. Det kan de fleste gode digitale køkkenvægte. Derudover skal der bruges 2 glasskåle, en stor og en lidt mindre og gryder til vandbad. Et piskeris og en dejskraber.

Opskriften følger med til sættet, men kan også ses her:

Hånd og kropscreme

Sættet indeholder følgende råvarer:

I opskriften skal der ialt til de tre portioner bruges 150 gr glycerin. Der er en flaske på 100 ml med. Men jeg angiver altid alle mængder i mone opskrifter i gr, og da glycerin har betydeligt højere vægtfylde/ er tungere end vand og mange olier, så er der i den 100 ml flaske hvad der svarer til 3 x 50 gr. Det er dog ret præcist og den er helt fyldt, så vær opmærksom på det.

Enkelte af råvarerne fåes i økologisk. det gælder:

Sheabutteren i sættet er allerede økologisk, da mine to sheabutters kun kommer økologisk.

Hvis man hellere vil lave hånd og kropscremen med alle de mulige økologiske råvarer, så vælg at bestil råvarerne enkeltvis . Følg evt. linkene.

Jeg har holdt det til, at det kun er råvarer, så det er muligt helt selv at vælge hvorvidt man vil have duft som essentiel olie eller æterisk olie på lotionen. Måske har man nogle olier stående Eller holde den helt duftneutral. Og emballage er heller ikke med i sættet, så man også her selv kan gå ind og vælge det man ønsker.

God fornøjelse.

 

Yderligere information

Antal

,