Skintonic med aktivstoffer og liftkomplex

65,00 DKK

 

Mild og opfriskende skintonic eller facemist.

Smuk lys orange i farven, med duft fra økologisk clementin æterisk olie 🍊🧡

 

Skintonic er udviklet til at give masser af fugt til huden. Formlen er tilsat hudplejende Panthenol og fugtgivende Glycerin.
Indholdet af Ecosilk virker beroligende på huden, og Pomegranate liftkomplex vækker huden og giver den glød og friskhed.

 

50 ml. hård plastflaske med sort klaplåg.

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

 

En opfriskende, og mild facemist eller skintonic. 🍊🧡

 

Velegnet både til den daglige afrensning af huden, eller blot som opfrisker på en varm dag.

Meget velegnet til brug efter renseprodukter og masker, til at lukke hudens porer.

 

Giver en blød fornemmelse, og føles ikke så vandet som mange af den type produkter kan gøre, da den er tilsat både glycerolbaseret urteekstrakt,- Fugtekstrakt og Vandopløselig olie.

Da det samtidig alle er vandopløselige produkter, står den her mist ikke og deler sig i lag, og skal omrystes, men er stabil i blandingen.

 

Denne mist/skintonic er tillige tilsat er produkt der hedder Pomegranate liftkomplex (og det kan, hvad det hedder). Det er en Naturlig Collagen booster, der kan give huden et løft.

 

Anvendelse:

Kom den evt. på med en vatrondel og dup på hele ansigt og hals, eller specifikt hvor der er behov. Skal ikke skylles af efter brug.

Jeg synes dog den, hvis man har ældre hud med dybere furer, gør sig bedst anvendt 1 – 2 gange dagligt; morgen og aften.

 

Ingredienser: Demineraliseret Vand, Aloe vera Juice BIOGranatæbleekstraktPanthenolEcosilkNMF fugtekstraktPomegranate Lift Komplex, Kollagen, Retinol Liposom, Gulerodsolie vandopløseligPlantaserva-E, Æterisk øko. olie: Clementin.

 

INCI-Deklaration: Aqua, Water,- Aloe Barbadensis Leaf juice Powder BIO, Glycerine ,- Aqua,- Punica Granatum fruit extract,- Presevative Sodium Benzoate ( 0,2-0,3%),- Preservative Potassium sorbate (0,2-0,3%), Panthenol,- Water, Aqua,- Sodium Lactate,- Lactic Acid,- Glycerin,- Serine,- Sorbitol,- TEA-Lactate,- Urea,- Sodium Chloride,- Lauryl Diethylendiaminoglycine,- Laryl Aminopropylglycine,- Allantoin,- Alcohol Denat, Aqua, Punica Granatum Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

 

Ønsker du at lave din egen skintonic, kan opskriften findes her 🦋

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Antal

Du kunne også være interesseret i...