Pomegranate Lift Komplex

66,00 kr.1.790,00 kr.

 

INCI: Aqua, Punica Granatum Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

 

Udseende: Klar og let sløret flydende væske, gullig til let rav-farve

 

Opløselighed: Opløselig i vand

 

pH-værdi: 6 – 8

 

Indsatsmængde: 2 – 5 %

 

30 ml flasken er altid en glasflaske. De andre mængder er i plastflasker.

 

Beskrivelse

 

Pomegranate Lift Komplex er et helt naturligt anti-aging komplex, som i virkeligheden er intet mindre end helt fænomenalt. Komplekset består af Punica granatum, Granatæble, Citrus sinensis, Orangeblomst, som går ind og arbejder med huden, så den både fremstår og føles yngre og mere spændstig. Mere præcist består det af lavmolekylære Orangeblomstpeptider og ekstrakter af Granatæblet ved at anvende de polymer, der giver en naturlig fylde til huden.

Granatæble er efterhånden en råvare, der er meget kendt indenfor kosmetikindustrien, idet det er vidt og bredt anvendt i produkter indenfor anti-aging – og det med god grund. Granatæble er nemlig formidabel til at indkapsle fugt i huden, idet den højere vægt af granatæblets kulhydrater lægger sig som en film på hudens overflade. Filmen forstærker hudens egen naturlige barriere, som indkapsler fugten på hudens overflade, som dermed giver et synligt løft til hudens celler, som derved fyldes ud af den fugt, der nu er indkapslet. Kulhydrater fra Granatæbleekstraktet giver altså en bemærkelsesværdig “lifting” effekt til huden samtidig med, at den optimerer hudens egen barriere.

 

Orangeblomst og de lavmolekylære peptider heraf, øger ligeså hudens egen barrierefunktion og forstærker denne.  De lavmolekylære peptider er kort-strengede proteiner, som tilskynder hudens egen kollagendannelse, idet huden her vil “tro”, at den taber kollagen og dermed vil den øge produktionen.  De aktive stoffer i Orangeblomstpeptiderne fungerer desuden som et signalsystem, hvilket resulterer i øget matrixstabilitet.
Ligesom Granatæble er Orangeblomst spækket med antioxidanter, som giver en naturlig effekt på huden, og som er med til både at beskytte den og fremme dens udseende.
Studier viser i øvrigt, at Orangeblomst er i stand til at reducere oxidativt stress, som ydermere kan hjælpe til at reducere skader på huden og formindske de fine linjer og rynker.

 

Der er mange fordele ved Pomegranate Lift Komplex, som har ophav i videnskaben, heriblandt to demonstrerede metoder, som viser, at Pomegranate Lift Komplex giver et øjeblikkeligt løft til huden og en reducering af de fine linjer og rynker.

Denne hyldede råvare giver groft sagt mulighed for ikke at få lavet diverse invasive indgreb som botox og fillers. I stedet kan huden “udfyldes” af dens egen fugt ved hjælp af egenskaber, der findes i Råvarer fra Naturen.

Sikkerhedssætninger:
P233: Hold beholderen tæt lukket
P281: Brug personligt beskyttelsesudstyr efter behov
P402: Opbevares på et tørt sted
P404: Opbevares i en lukket beholder
P410: Beskyttes mod sollys
P411: Opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 32°

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,