Ecosilk

28,00 kr.496,00 kr.

 

INCI: Isoamyl Laurate & Isoamyl Cocoate

 

Oprindelse: Belgien

 

Indsatsmængde: 1 – 100%

 

Opløselighed: olie og ethanol

 

Hvis man gerne vil have produktet i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. 

 

Beskrivelse

Ecosilk er et 100% naturligt og vegetabilsk produkt, som er både duftfri og bionedbrydeligt. Ecosilk fremstilles primært af kokosnødder og sukkerroer og kan anvendes i stedet for silikone i færdige produkter.
Ecosilk har mange egenskaber når den anvendes i både hudplejeprodukter og i make-up. Ecosilk reducerer den hvidlige effekt, som cremer indeholdende emulgatorer som L-voks, stearin, Spermacet, mv. kan give, når den smøres på huden.
Ecosilk øger muligheden for at smøre cremen bedre ud, ligesom den øger muligheden for at smøre andre produkter ud, såsom faste deodoranter og cremer eller butters med et højt indhold af vegetabilske olier, butters eller voks, som kan være svære at få ordentligt fordelt på huden.
Dette hænger sammen med, at Ecosilk er i stand til at reducere den klistrede følelse, som en creme/lotion mm med højt indhold af olier og butters kan give. Når der tilsættes Ecosilk til et produkt, forsvinder denne klistrede følelse. Denne evne gør, at Ecosilk vil være meget velegnet at anvende i cremer med solbeskyttelse ingredienser eller f.eks. produkter tilsat høj % sats af Aktivstoffer,- Vitaminer og lignende, da netop produkter med høj indsats af den type råvarer kan have en tendens til at føles lidt klistrede på huden.
Ecosilk giver det færdige produkt en lethed, så det både er lettere at få smurt ud på huden, men også en lethed, der gør, at det kan være svært at skelne det færdige produkt mellem en W/O emulsion og en O/W emulsion.
Det giver ligeså en større og bedre mulighed for at fordele pulvere i emulsioner, hvad enten det er aktivstoffer eller pigmenter.
Ecosilk giver dig mulighed for at anvende et 100 % Vegetabilsk produkt i dine færdige produkter, som  kan stå i stedet for silikone. Steder hvor man typisk vil anvende silikone, f.eks. i makeup, hudpleje og hårpleje, kan silikonen erstattes med Ecosilk for at opnå samme effekt.
Desuden kan Ecosilk anvendes som makeupfjerner – også ved vandfast makeup. Ecosilk er et skånsomt produkt, som ikke irriterer hverken øjne eller øjenomgivelser, hvorfor den finder udbredt anvendelse som ingrediens i produkter til fjernelse af vandmast makeup.
Ecosilk kan med fordel også anvendes i produkter til håret, hvor det kan erstatte den Silikone der ofte tilsættes til netop hårprodukter af forskellig slags. Ved tilsætning af Ecosilk til eksempelvis shampoo og balsam, vil man opleve, at det efterlader håret blødt og skinnende samtidig med, man mener, det er delvist beskyttende over for stylingredskaber, der skader håret ved varme.
Indsatsmængden varierer fra 1 – 100%. Ved brug i cremer og lotions anbefales det er anvende 1 – 10%. Ved brug i olier kan der anvendes op til 50%. Ecosilk er opløseligt i olie og ethanol.
Ecosilk kan ikke anvendes i produkter 100% baseret på vande/hydrolater, som eksempelvis i en toner.
Desuden er det ikke nødvendigt at tilsætte konserveringsmidler i produkter, der ikke indeholder vand, når Ecosilk anvendes. Altså når du har et produkt, der består af butters, olier, voks, etc.
Tilsæt dog gerne stadig E-Vitamin både for dets plejende og aktive egenskaber. Og E-Vitamin giver samtidig også en bedre holdbarhed på produktet, og er især velegnet til produkter uden en vandfase, hvor det er svært at tilsætte meget andet konservering.
Forslag til produkter: 
 • Ansigtscremer
 • Ansigtsolie
 • Makeupfjerner også vandfast
 • Whipped butter
 • Bodylotions
 • Massageolie
 • Deodoranter
 • Shampoo
 • Balsam
 • Hårolie
 • Hårserum
 • Produkter med højt indhold af olie/butter, hvor man ønsker større lethed

 

Vigtigt er det at understrege, at Ecosilk er et 100% naturligt, vegetabilsk og bionedbrydeligt produkt, som intet har med sommerfugle eller sommerfuglesilke at gøre. Ligeså har Ecosilk ikke noget med hvedesilken at gøre; det er to forskellige produkter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,