Fugtfaktor NMF

45,00 kr.610,00 kr.

 

INCI: Aqua, Sodium Lactate, Lactic Acid, Glycerin, Serine, Sorbitol, TEA-Lactate, Urea, Sodium Chloride, Lauryl Diethylendiaminoglycine, Laryl Aminopropylglycine, Allantoin, Alcohol Denat.

 

Udseende: Klar flydende væske

 

Indsatskoncentration: 1-15% af produktets samlede mængde.

 

Opbevaring: Ingen specielle krav

 

En vand- og alkohol baseret blanding af aktivstoffer. Giver samlet et aktivstof, der kan forbedre hudens fugt og bedre holde på hudens naturlige indhold af aktivstoffer.

Den naturlige fugtfaktor, kan understøtte hudens evne til at bibeholde fugt og dermed forbedre hudens elasticitet.

 

Ikke tilsat konservering.

 

 

Beskrivelse

 

NMF fugtfaktor er en komposition af adskillige aktivstoffer, der tilsammen giver en meget effektiv aktiv ingrediens til både hud,- og hårpleje. Til håret menes hovedbundsproblemer.

Blandingen af aktivstoffer, er meget velegnet til at forbedre sart og ødelagt huds struktur.

Hjælper hud og hår/hovedbund til at regenerere og bevare dens smidighed.

NMF kan trænge dybt ind i underhuden, hvor den kan binde vand og på den måde understøtte opbygningen af nye hudceller.

 

Det er et produkt, der er yderst velegnet til:

  • Serums, geler og cremer
  • Nat cremer
  • Dagcremer
  • Hårkur
  • og lignende specialprodukter

 

Indsatsmængde:  2,5 ml til 50 gr creme. Tilsættes koldtrøringsfasen hvis der er en sådan. Ellers tilsættes NMF altid til det lunkne produkt.

 

Hvis man vil have optimal effekt af NMF, bør det ikke tilsættes i meget fedtholdige produkter. F.eks produkter med voks,- meget fede olier og lignende. Dette vil ligesom det er tilfældet med de fleste andre af aktivstofferne hæmme muligheden for at hud og hår overhovedet får glæde af aktivkomplekset. Fedtstofferne vil lægge en hinde, der gør det umuligt for de aktive stoffer at kunne komme ind og virke.

Derfor er det optimale for at få glæde af de aktive råvarer man tilsætter sine produkter, at lave dem i så letoptagelige baser som muligt. Og ikke bruge alt for fede olier til den slags produkter.

 

Har man lyst til at læse meget mere om det er der her et rigtig interessant link: https://medium.com/@fromnature.ca/what-is-nmf-natural-moisturizing-factor-and-why-is-essential-for-your-skin-d55a741b3790

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Comments are closed.