Læbepomade gør det selv sæt

120,00 DKK

Her er råvarer til at lave 2 x portionen til læbepomade. Hver portion giver til ca 100 gr.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Man kan lave en portion ad gangen, og gemme resten af råvarerne til næste gang.

For at lave denne opskrift, kræves en god vægt, der kan veje 1 gr min. Det kan de fleste gode digitale køkkenvægte. Derudover skal der bruges 1 lille glasskåle, eller andet der kan tåle opvarmning i vandbad. Og en gryde til vandbad. Derudover en ske og en dejskraber.

Opskriften følger med til sættet, men kan også ses her:

Læbe pomade

Udover at være en rigtig god læbepomade, der både er god til tørre og sprukne læber, er den rigtig god til forkøelsessår. Når der er til at lave så forholdsvis meget, når man tænker på det er til en læbepomade, er det fordi mange også bruger den som en salve og har den i lidt større bøtter. F.eks den 50 ml alu krukke er velegnet til den. Eller den på 15 ml alu krukke i sølv eller guld.

Netop denne opskrift giver en læbepomade, der ikke bliver så hård, at den er duer til læbepomadehylstre, der skal kunne skubbes op og ned igen og igen. Den har en fast konsistens, men gør sig absolut bedst/kun i diverse krukker,- glas og aludåser.

Den kan endda også kommes på de små 10 ml tuber og fint komme ud af dem.

Sættet indeholder følgende råvarer:

Jeg har holdt det til, at det kun er råvarer, så det er muligt helt selv at vælge hvorvidt man vil have æterisk olie på som smag. Måske har man selv nogle olier stående Eller man ønsker at holde den helt neutral. Og emballage er heller ikke med i sættet, så man også her selv kan gå ind og vælge det man ønsker.

Hvis man kun skal bruge den til læbepomade, og gerne vil have noget smag på, er følgende æteriske olier velegnede:

Yderligere information

Antal

,