Havre silke pulver

14,00 kr.170,00 kr.

 

INCI: Avena sativa (Oat) Kernel Flour

 

Udseende: Lys beige/hvidlig fin pulver, med meget fin struktur

 

Størrelse: Micro størrelse.  Partikelstørrelse 50 micron.

 

Indsats: 1 – 100%.

 

Beta Glucan indhold: 5.0%

 

Havresilke er et ikke-GMO, og Ecocert-godkendt produkt. Det er uden nogen form for animalske produkter og ikke testet på dyr.

 

At produktet kaldes silke, er mere en metafor, der refererer til produktets silkeagtige fornemmelse, og evne til at tilføre både blødhed og en rensende effekt til de produkter den tilsættes.

Et rigtig godt alternativ til silke udvundet af døde silkesommerfugle larvers kokoner.

Havre silke indeholder omkring 7 % lipider og 12 % protein.

 

 

Beskrivelse

 

Havresilke er en overset råvare, for nok ved vi, at det er godt at spise havre, men det er også helt ideelt til huden. Havre er kendt for at have en beroligende virkning på irriteret hud. Havresilke er desuden antiinflammatorisk og er fugtgivende, idet det binder fugten til huden. Ydermere er havresilke en råvare, der kan anvendes af hele familien – også de helt små. Havresilke er desuden en god kilde til at nære huden og til at øge vores glød. Havresilke siges desuden at virke hudforyngende.

 

Grundet havresilkens indhold af lipider er den meget mild ved huden og siges at have effekt på udglatning af fine linjer og på at forbedre hudens generelle udseende. Studier er blevet lavet over havresilkens effekt, hvilket ydermere viser, at det er medvirkende til at berolige huden og forebygge inflammation.
Koreanerne, som er meget kendt for deres hudpleje, har anvendt havre i deres hudpleje i årevis – først indenfor de seneste år, har den resterende del af kosmetikindustrien for alvor fået øjnene op for havres gode egenskaber.

 

Havresilke indeholder beta-glucan, hvilket har vist at have en lang række positive effekter på huden herunder:

 • Beta-glucan danner en film på huden, som beskytter den mod vejr og miljø.
 • Det holder huden fugtet, således huden ikke tørrer ud i al salgs vind og vejr. Koreanerne anvender desuden havresilken som en hyaluronsyre og anerkender, at beta-glucan er den mest effektive fugtgiver.
 • Det virker antibakterielt.
 • Beta-glucan nærer desuden hudens naturlig bakteriebalance.
 • Beta-glucan er i stand til at trænge langt ind i huden og udfylder derved fine linjer.
 • Havre indeholder en lang række mineraler, som er formidable at anvende i eksempelvis en ansigtsmaske, hvor huden nyder godt af disse mineraler.

 

Havresilke indeholder følgende mineraler: 

 Jern 5mg /100gr
Calcium 54mg / 100gr
Magnesium 117mg / 100gr
Zinc 4mg / 100gr
Phosphorus 523mg / 100gr
Potassium 429mg / 100gr
Sodium 2mg / 100gr
Manganese 4,9mg 7 100gr

 

Ydermere indeholder havre et bredt spektrum af B-vitaminer, som er gode for både hud og hår.
Havresilke kan tilsættes en lang række produkter og er rigtig godt i eksempelvis hårprodukter, idet det indeholder ovennævnte B-vitaminer, som plejer og beskytter både hår og hovedbund.

 

Uden at udtørre og skade, er havresilke ligeså i stand til at absorbere overflødigt fedt og også urenheder i hud og hår. Og er derfor meget velegnet til netop et produkt som en Conditionerbar til at opsuge rest sæbe fra vasken. Men også til øvrige typer renseprodukter,- shampoo typer mm er den velegnet.

 

Havresilke er ligeledes godt at anvende til pleje af irriteret eller sart hud, idet det virker
antibakterielt. Her siges det, at havresilke er godt at anvende i produkter, som plejer hud, der er ramt af eksem, kløende hud eller rosacea.

Havresilke er i stand til, når den tilsættes til et produkt, at tilføre produktet en blød, silkeagtig og ikke fedtende følelse på huden.

 

Meget velegnet til:

 • Luksus lotion
 • Luksus cremer og serum
 • Ansigtsprodukter til acne
 • Hårplejeprodukter
 • Conditionerbars
 • Shampoobars
 • Badekugler
 • Masker
 • I produkter til børn og baby
 • Hårprodukter til hovedbunden (ved kløe eller irritation)
 • Balms
 • Ansigtsrens (virker antiinflammatorisk)
 • med mere

 

Havresilke er i stand til at fjerne overflødig fedt og overskydende olie fra huden, uden at udtørre og skade den. Derfor også meget velegnet til acne produkter.

På grund af havresilkens høje indhold af forskelligartede lipider, er den meget enkel at inarbejde i en produkt formulering. Den kan bruges i næsten alle produkter, og giver altid gode resultater.

Havresilke bør tilsættes til den tørre fase eller vandfase i en opskrift.

Havre silke pulver er ligesom de andre havre pulver typer ,meget velegnet til at tilsætte til whipped butter og fede salver, til at gøre blødere og mindre fedtede på huden.

Og samtidig tilføres de gode Aktivstoffer de indeholder til produktet.

Af denne type produkter har vi:

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...