Fod balm / 100 ml

118,00 kr.

 

Nærende og drøj balm, der er lavet som en lidt federe type balm.

Et produkt der er særligt velegnet til både tørre fødder, ben, hænder og albuer/arme.

 

Der er bl.a. tilsat majssilke, der er med til at give et produkt, der føles silkeblødt på huden, idet dens små partikler eksfolierer let og virker dybderensende. De øvrige naturlige råvarer giver en god og let optagelighed, så selv meget tør hud blødgøres.

 

Med en skøn mild og varm duft-blanding af de æteriske olier; kryddernellike, ambra og økologisk rød mandarin.

 

🤎🧡💛


Krukken rummer 100 ml  

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Nærende og lækker balm, der ikke kun er velegnet til fødder, men også er god til tørre hænder, ben, arme/albuer med mere. Men den er beregnet til den mere tørre hud og derfor vil den ikke være velegnet til ansigt.

Optages godt af huden og virker blødgørende, på grund af majssilke pulveret. Majssilkens små partikler eksfolierer let og virker dybderensende på huden.

 

Balmen er lavet som en kombinations-balm, hvor der bruges butterperler til at give ØKO Blommeolien en butter-konsistens, og derefter er råvarerne koldtpisket til en Balm.

Denne teknik giver en færdig Balm, der har en lidt mindre fluffy konsistens, men med lidt mere substans – dog stadig meget let, lækker og smørbar.

Det giver også et produkt, der ikke på samme måde, som en rent koldtpisket balm, er lidt sårbar overfor høje temperaturer. Når butterperlerne anvendes til på denne måde at gøre den olie der skal bruges i produktet til en balm, så får man et langt mere varme stabilt produkt.

 

INCI-deklaration: Butyrospermum parkii butter, Prunus Domestica, C10-18 Triglycerides, Maidis stigmata powder / Zea mays, d-alpha-tocopherol, sunflower oilCitrus Reticulate rosso, Artemisia abrotanum, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil.

 

 

 

 

 

Hvis du gerne vil lave denne balm selv, finder du opskriften her 🦋

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Du kunne også være interesseret i...