Fod balm ©

Råvarer:


Om fod balm:

Meget lækker og nærende balm, der selvfølgelig ikke kun er til fødder, men også er god til tørre hænder, ben, arme/albuer med mere. Men den er beregnet til den mere tørre hud og derfor vil den ikke være velegnet til ansigt. Optages godt af huden og virker blødgørende, på grund af majssilke pulveret. Majssilkens små partikler eksfolierer let og virker dybderensende på huden.

Balmen er lavet som en kombinations-balm, hvor der bruges butterperler til at give ØKO Blommeolien en butter-konsistens, og derefter er råvarerne koldtpisket til en Balm.

Denne teknik giver en færdig Balm, der har en lidt mindre fluffy konsistens, men med lidt mere substans – dog stadig meget let, lækker og smørbar.

Det giver også et produkt, der ikke på samme måde, som en rent koldtpisket balm, er lidt sårbar overfor høje temperaturer. Når butterperlerne anvendes til på denne måde at gøre den olie der skal bruges i produktet til en balm, så får man et langt mere varme stabilt produkt.

Opskrift

Fremgangsmåde:

Beskrivelse kommer snarest…