Valnød olie / ØKO

30,00 kr.930,00 kr.

 

INCI: Juglans Regia Seed Oil

 

Økologisk.

 

Oprindelse: Europa

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset

 

Udseende: Let gullig i farven.

 

Duft: Meget nøddeagtig duft og smag.

 

Koldpresset fra valnødder fra økologisk dyrkning. Indeholder op til 50-60% olie.
Olien indeholder 11-14% Omega 3 fedtsyrer.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

 

Valnød-olie er en af de olier der kaldes tørre, fordi den bliver optaget meget hurtigt af huden, og ikke fedter i huden efterfølgende. Den gør huden meget blød.

Disse egenskaber gør den meget velegnet til fedtet og storporet hud. Og gerne i mix med andre olier med samme egenskaber så man får et godt blend af forskellige aktivstoffer og Vitaminer.

 

Der er flere andre olier der ligesom valnød olien hører med i den her gruppe af olier, der har den her lidt tørre fornemmelse. Og de er rigtig gode at blande sammen til gode letoptagelige ansigtsolier og lignende. Nogle af de andre er f.eks.:

 

Valnød olie Øko er meget velegnet til den modne hud, på grund af sine meget regenererende egenskaber. Men også velegnet til hovedbundsproblemer f.eks. i en balsam eller især i en hårkur. Eller i en shampoo bar eller conditioner bar.
Valnød olien gør sig også rigtig godt i blandinger med andre virksomme ingredienser, som f.eks.  AHA ekstrakt eller hyalonsyre gel, som skal bruges anti-rynkende. Så altså især til produkter til den mere modne hud.

Tillige er Valnød olien god til produkter hvor man ønsker at øge blodcirkulationen. Produkter til sportsudøvere såvel som muskelprodukter med mere varmende olier til lindring ved gigtsymptomer.

 

Valnød olien er bedst i kombination med andre olier, for at dens duft ikke skal dominere for meget. Da den koldpressede variant ikke dufter nær så intenst som den økologiske, er der ingen problemer med at bruge hovedsageligt den i et produkt.

Valnød olien er som alle de andre nødde-olier suveræn at anvende til især efter solprodukter, da den er rigtig god til at give/bevare  en flot glød og forlænge den farve huden har fået. Kan også blot bruges naturel. Måske med lidt duft på efter smag og behag.

 

Velegnet til: 

  • Anti-rynke produkter
  • Hårprodukter
  • Negleprodukter
  • Massageprodukter
  • Efter Solprodukter

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...