Shampoobar med Grøn ler & Lemongræs

60,00 kr.

 

Denne shampoobar med grøn ler virker rensende og mild ved hovedbunden både grundet den grønne ler og de milde tensider, den indeholder.

Grøn ler stimulerer desuden blodcirkulationen, således hårfolliklerne bliver beriget med nyt blod, som stimulerer hårvæksten.

 

Til hår med behov for ekstra pleje. Med duft af Lemongræs æterisk olie.

💚💚

 

Shampoobaren er blødgørende og nærende for håret og giver et lækkert skum.

Den styrker, plejer og beskytter de enkelte hårstrå og er særligt mild for hovedbunden/huden.

 

Shampoobaren vejer mellem 70 – 80 gr.

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Beskrivelse

 

Shampoobar med Grøn ler & Lemongræs 💚

Denne shampoobar med grøn ler fås også med duft af Lindeblomst duftolie – her.

 

En shampoobar er et godt alternativ til en klassisk shampoo / flydende sæbe.

Da en shampoobar er et meget koncentreret produkt, helt uden vandindhold, er det et langtidsholdbart produkt der giver til mange hårvaske og som derfor er miljøvenlig i sig selv.

Det at shampoobaren er lavet på denne koncentrerede måde, uden et vandindhold, gør også at man kan lave et produkt helt uden salt, hvilket i høj grad er den ingrediens i de flydende sæber, der netop udtørrer hårbund og hud. Således er denne shampoobar et mildt produkt.

Der er desuden ikke behov for flaske eller en bestemt type emballage til denne type hårprodukt. Der er altså også sparet betydeligt på plast og andet typisk engangs-emballage, hvorfor en shampoobar også bliver et mere bæredygtigt alternativ til flydende shampoo.

 

INCI-deklarationSodium Cocoyl Isethionate Powder, Cocamidopropyl Betaine, Cocos nucifera, Hydrolizeret wheat protein, Cymbopogon flexuosus, Illite, Kaolinite and Montmorillonite, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin, Cymbopogon Fexuosus Oil.

 

 

 

 

 

Hvis du vil lave din egen shampoobar selv, er der flere forskellige muligheder i vores Gør det selv sæt, hvor du får alt hvad du har brug for til dette.

 

Du finder Gør det selv sættene her:

🦋 Shampoobar blå ler

🦋 Shampoobar pink ler

🦋 Shampoobar grøn ler

🦋 Shampoobar Bio hibiscus 

 

Se også min Youtube-video om at lave shampoobars her:

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Du kunne også være interesseret i...