Shampoobar med grøn ler

50,00 kr.75,00 kr.

 

Denne shampoobar med ler virker super rensende og mild mod hovedbunden både grundet den grønne ler og de milde tensider, den indeholder.

Grøn ler stimulerer desuden blodcirkulationen, således hårfolliklerne bliver beriget med nyt blod, som stimulerer hårvæksten.

 

Til hår med behov for ekstra pleje. Med duft af Lemongræs 💚

 

Shampoobaren er meget blødgørende og meget nærende for håret og giver desuden et rigtig lækkert skum. Den styrker, plejer og beskytter de enkelte hårstrå grundet indholdet af havresilke, som er rig på B-vitaminer.

 

Shampoobaren kommer i tre størrelser:

  • Lille (ca. 50 gram)
  • Mellem (ca. 95 gram)
  • Stor (ca. 125 gram)

 

Natur der Virker 🦋

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

En shampoobar er et godt alternativ til en klassisk shampoo / flydende sæbe.

Da det er et meget koncentreret produkt uden noget vandindhold, så er det et produkt der giver til rigtig mange hårvaske og er meget drøj. Det i sig selv gør den meget miljøvenlig.

Det at den er lavet på den her meget koncentrerede måde, uden et vand indhold gør også, at man kan lave et produkt helt uden salt, som i meget høj grad er det produkt i de flydende sæber, der udtørrer hårbund og hud.

Der er samtidig ikke behov for en flaske til denne type hårprodukt. Der er altså også sparet betydeligt på plast og andet emballage, hvorfor en shampoobar også bliver et mere bæredygtigt alternativ til flydende shampoo.

 

INCI-deklarationSodium Cocoyl Isethionate Powder, Cocamidopropyl Betaine, Cocos nucifera, Hydrolizeret wheat protein, Cymbopogon flexuosus, Illite, Kaolinite and Montmorillonite, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin

 

Hvis du vil lave din egen shampoobar selv, har jeg lavet flere forskellige muligheder i Gør det selv sæt, hvor du får alt hvad du har brug for til dette.

 

Du finder Gør det selv sættene her:

🦋 Shampoobar blå ler

🦋 Shampoobar pink ler

🦋 Shampoobar grøn ler

🦋 Shampoobar Bio hibiscus 

 

Se også min Youtube-video om at lave shampoobars her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Antal

Antal gr/kg

, ,

Du kunne også være interesseret i...