Kaolin, Hvid

16,00 kr.205,00 kr.

 

INCI: Kaolin

 

Oprindelse: Kaolin er også kendt som Kina ler, fordi det oprindelig blev fundet og brugt til porcelæn tilbage i det 7 og 8 århundrede. Det findes de fleste steder i verden, men de bedste kvaliteter hvad angår både farve og viskositet og andre kvaliteter, findes i USA, UK og Brasilien.

 

Det primære indhold i kaolin, er kaolinite, som er en aluminium sillikat forbindelse.

 

Særligt velegnet til: Den hvide kaolin er den mest kendte og anvendte. Den er velegnet sensitiv, tør og moden hud da den er meget mild.

Men den har stadig et højt indhold af naturlige mineraler, og er rigtig velegnet som base til at blande med andre aktivstoffer til ansigtsmasker.

Den bruges ofte også som et mildt slibemiddel til tandpasta typer.

En maske skal aldrig munde ud i, at man efter endt behandling er rød og meget irriteret i huden. Derfor er det også vigtigt ikke at have den på til den tørrer helt ud i huden, og huske en ordentlig efterbehandling.

Bruger man en maske jævnligt på den gode måde, vil det resultere i en hud, hvor man får minimeret forekomsten af hudorme,- urenheder mm. Og samtidig vil den dybdegående hudbehandling en maske er, ved regelmæssig behandling hjælpe huden til at se sundere ud, fordi det hjælper til at øge blod cirkulationen, og fremmer regenereringen af naturligt kollagen  og elastin i huden, der jo begge nedbrydes med alderen. Og huden ender på den måde med at komme til at få se mere fast og frisk ud.

 

Dosering: 1 – 80%

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

 

Velegnet til:

  • Ansigts masker
  • cremer og lotion
  • Spa behandlinger
  • krops Wraps
  • Rense produkter
  • Sæber
  • Tandpasta

Dosering: 1 – 80%

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Du kunne også være interesseret i...