Hårkur med A-Vit. – vareprøve ( ordre på mindst 350 kr)

Denne Vareprøve kan vælges ved køb for mindst 350 kr 

Du får som tester en 25 ml flaske med denne hårkur. 

Super lækker cremet hårkur, der kan anvendes både i det våde hår og i det tørre.

Jeg har to typer hårkur. En orange og en lys grønlig. Denne her, er den orange af typerne.

Duften på den er hibiscus /rabarber, der er en meget frisk duft.

Der er stadig den økologiske og Bio kokosfedt og øko olivenolien i, men derudover er der også  tilsat både rød palmefedt øko og øko Tucumaolie, der begge er sprængfyldte af karotin, der omdannes til A_Vitamin i huden. .

I begge typer er der derudover E-Vitamin acetat og D-panthenol.

Så en rigtig vitamin bombe til hår og hovedbund.

Hvergang jeg laver en ny portion laver jeg nogle stykker hvor jeg ikke tilsætter nogen duft. Hvis du hellere vil have det, så skriv det som en bemærkning i din bestilling.

Brug den istedetfor en hårbalsam, der for mange af os, kan have en tendens til at få håret til ret hurtigt at blive tung og se fedtet ud. Hårkuren her giver fylde og luftighed til håret.                  Den er meget cremet i konsistensen, og drøj.

Hvis du bruger den i det våde hår, så lad den gerne sidde lidt før den skylles ud. Evt. medens man sæber sig ind. Skal den anvendes i det tørre hår, er det mest til folk der har meget kruset og kraftigt hår den er suveræn.

Den er lavet på basis af udelukkende koldtpressede olier og vegetabilske råvarer. Og vil man hellere lave den selv, så ligger opskriften på den under “opskrifter”.

Deklaration:

Inci: Water(Inci: Aqua) ,-Cetrimonium Chloride,-Ceterearyl alcohole,-Olea europaea,-Brassica Juneca Seed oil,-Elaeis uineensis seed oil,-Cocos nucifera oil,-Citrus Limonum oil,-Glycine soja Daucus carota Carotene,- Olive Squalane,- Panthenol,-Brassica oleracea italicas oil,-Potassium sorbate( E 202),- Citric acid( pH adjuster),-Citrus Aurantium Dulcis oil,- Tocopherol,- Alpha bisabolol,- koffein,-Camellia Sinensis Cera.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Yderligere information

Antal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *