Hårkur med A-Vitamin – vareprøve ( ordre på mindst 900 kr. )

0,00 kr.

Denne Vareprøve kan vælges ved køb for mindst 900 kr. 

Du får som gratis vareprøve en 250 ml flaske med denne hårkur. 

Super lækker cremet Hårkur, der kan anvendes både i det våde hår og i det tørre.

Jeg har to typer Hårkur. En orange og en lys grønlig. Denne her, er den orange af typerne.

Duften på den er enten Hibiscus/rabarber eller Kirsebærblomst. Begge dufte er lette og meget friske.

Hårkuren er lavet på basis af udelukkende koldtpressede olier og vegetabilske råvarer. Og vil man hellere lave den selv, så ligger opskriften på den under Her:

Deklaration:

INCI: Water(Inci: Aqua) ,-Cetrimonium Chloride,-Ceterearyl alcohole,-Olea europaea,-Brassica Juneca Seed oil,-Elaeis uineensis seed oil,-Cocos nucifera oil,-Citrus Limonum oil,-Glycine soja Daucus carota Carotene,- Olive Squalane,- Panthenol,-Brassica oleracea italicas oil,-Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides,-Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-16.Potassium sorbate( E 202),- Citric acid( pH adjuster),-Citrus Aurantium Dulcis oil,- Tocopherol,- Alpha bisabolol,- koffein,-Camellia Sinensis Cera,-Parfum.
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne Hårkur er der masser af gode ingredienser i; f.eks. den Økologiske Kokosfedt og Øko Olivenolien i, men derudover er der også  tilsat både Rød Palmefedt Øko og Vand opløselig Gulerodsolie, der begge er sprængfyldte af karotin, der omdannes til A-vitamin i huden.

I begge typer Hår kure er der derudover E-vitamin acetat og D-panthenol.

Som noget nyt i den, er der nu også de to Super Aktiver til netop hår og hårvækst, nemlig både Viamerine 10.000 og den Plantebaserede Keratin Keranutri. Følg linkene og læs meget mere om dem.

Så en rigtig vitamin-bombe til både hår og hovedbund :)

Brug den i stedet for en hårbalsam, der for mange af os ret hurtigt kan have tendens til at håret føles tungt og ser fedtet ud.

Hårkuren her giver fylde og luftighed til håret. Den er meget cremet i konsistensen, og drøj.

Hvis du bruger den i det våde hår, så lad den gerne sidde lidt før den skylles ud. Evt. mens man sæber sig ind. Skal den anvendes i det tørre hår, er det mest til folk der har meget kruset og kraftigt hår, at den er suveræn.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Duft

Hibiscus og rabarber, Kirsebærblomst