Hår kur med A-Vit og mange Aktivstoffer

78,00 DKK

Super lækker cremet Hår kur, der kan anvendes både i det våde hår og i det tørre.

Jeg har to typer Hår kur. En orange og en lys grønlig. Denne her, er den orange af typerne.

Duften på den er Hibiscus /rabarber eller Kirsebærblomst. Begge lette og meget friske dufte.

Den er lavet på basis af udelukkende koldtpressede olier og vegetabilske råvarer. Og vil man hellere lave den selv, så ligger opskriften på den under Her:

Deklaration:

Inci: Water(Inci: Aqua) ,-Cetrimonium Chloride,-Ceterearyl alcohole,-Olea europaea,-Brassica Juneca Seed oil,-Elaeis uineensis seed oil,-Cocos nucifera oil,-Citrus Limonum oil,-Glycine soja Daucus carota Carotene,- Olive Squalane,- Panthenol,-Brassica oleracea italicas oil,-Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides,-Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-16.Potassium sorbate( E 202),- Citric acid( pH adjuster),-Citrus Aurantium Dulcis oil,- Tocopherol,- Alpha bisabolol,- koffein,-Camellia Sinensis Cera,-Parfum.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Den her Hår kur er der masser af gode ingredienser i. f.eks den Økologiske Kokosfedt og Øko Olivenolien i, men derudover er der også  tilsat både Rød Palmefedt Øko og Vand opløselig Gulerodsolie, der begge er sprængfyldte af karotin, der omdannes til A-Vitamin i huden. .

I begge typer Hår kure er der derudover E-Vitamin acetat og D-panthenol.

Som noget nyt i den, er der nu også de to Super Aktiver til netop hår og hårvækst, nemlig både Viamerine 10.000 og den Plantebaserede Keratin Keranutri. Følg linkene og læs meget mere om dem.

Så en rigtig vitamin bombe til hår og hovedbund :)

Brug den istedetfor en hårbalsam, der for mange af os, kan have en tendens til at få håret til ret hurtigt at blive tung og se fedtet ud. Hår kuren her giver fylde og luftighed til håret.                  Den er meget cremet i konsistensen, og drøj.

Hvis du bruger den i det våde hår, så lad den gerne sidde lidt før den skylles ud. Evt. medens man sæber sig ind. Skal den anvendes i det tørre hår, er det mest til folk der har meget kruset og kraftigt hår den er suveræn.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Duft

Hibiscus og rabarber, Kirsebærblomst

Du kunne også være interesseret i...