Blomme butter / 5 ml

14,00 kr.

 

Denne blommebutter både beskytter din hud og gør den silkeblød. Butteren er spækket med vitaminer og vigtige fedtsyrer og indeholder et væld af antioxidanter.

 

Brug kun lidt ad gangen og masser blidt ind i ansigt og på halsen. Brug ikke for meget, det er ikke meningen huden skal fedte.

 

Duft: naturlig duft fra blommeolien

 

Mængde: Dette er en lille 5 ml. krukke i klar hård plast med hvidt skruelåg.

 

Blommebutteren fås også i en 50 ml. plastkrukke med sort låg eller 100 ml. brun plastkrukke med sort/guld alu-låg.

 

Natur der Virker 🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Blommebutteren er koldtwhipped og er en rigtig lækker butter til huden. Der ikke tilsat hverken æteriske – eller duftolier; butterens duft kommer udelukkende fra blommeolien, så er man allergisk overfor æteriske olier/dufte eller ønsker man blot at undgå duft, er denne butter et godt bud.

De første noter af butterens blommeduft viser sig ved en behagelig og fin svag note af marcipan. Men derefter når den sidder i huden, kan man fint fornemme lang tid efter, en tydelig frugtnote, af modne blå blommer.

Blomme olie udvindes som en koldpresset jomfru olie af kernerne fra franske blommer. Blommeolie er også en kraftfuld antioxidant, på grund af det høje indhold af polyphenoler.

Den er ved at blive en meget eftertragtet olie i hudpleje. Det skyldes, at den er fyldt med nærende Omega fedtsyrer. 13 forskellige faktisk. Den indeholder høje værdier af A- og E- Vitamin. Og den har rigtig gode anti-inflammitoriske egenskaber. Det gør den velegnet til at kunne reducere forekomst af:

  • Hævelser i huden
  • Mørke pletter/ Under øjnene f.eks.
  • Tør hud generelt
  • beroligende ved forskellige hudsygdomme som eksem og psoriasis.

 

Indhold: 5 ml / TESTER

 

Kan anvendes til alle hudtyper.

 

Ingredienser/INCI-deklaration: Butyrospermum parkii butter (Shea butter raffineret ØKO), Prunus Domestica (Blomme olie ØKO), Coco-caprylate (Coco caprylate), Tocopheryl Acetate (E-vitamin)

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Antal

Du kunne også være interesseret i...