Spermacet vegetabilsk

24,00 kr.1.560,00 kr.

Inci: Cetearyl Palmitate

Udseende: Hvid voks i pastiller eller flager. Ikke nogen speciel duft.

Smeltepunkt: 45 grader

Den fungerer bedst i kombination med en eller flere andre emulgatorer, og giver ikke helt stabile emulsioner hvis den bruges alene.

Spermacet veg. har en meget god holdbarhed.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Der er rigtig mange forskellige typer af emulgatorer fra samme udgangspunkt-. Det kan godt se lidt forvirrende ud, men det er simpelhen fordi de bliver fremstillet til at kunne bruges til forskellige typer af produkter ,som f.eks Hårbalsam,- Bodylotion, lidt federe cremer mm. 
De er som udgangspunkt plantebaserede, fra Kokos og palmekernefedt. Men ved fremstillingprocessen er det der differentierer  dem, hvor mange fedtsyrer /kæder de får fraspaltet eller bibeholder, alt efter hvor gode emulgatorer de bliver og i hvor stor grad de kan binde sig til Vand eller / og olie. 
Cetanol,- Spermacet og stearin er alle tre co-emulgatorer. De kan ikke stå alene men skal bruges kombineret med en eller flere andre emulgatorer. 
Medens f.eks både Lanette og L.voks er emulgatorer der kan bruges alene, fordi de er kombinationsemulgatorer, der består af flere elementer end blot fedtstofferne. 
Så med f.eks L.voks kan laves en creme eller lotion udelukkende med olie,- vand og den som emulgator. 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,