Serum med peptide, hyaloron & aktivstoffer / 50 ml

80,00 kr.

 

En let og lækker anti-aging serum, som er spækket med antioxidanter fra blandt andet blåbærkerneolie samt den meget  fugtgivende hyaloronsyre.

 

Blåbærkerneolien er en af de olier der er meget rig på antioxidanter. Det er samtidig en meget mager og meget letoptagelig olie.

Hyaluron er det der giver huden dens volume og fyldighed. Den medvirker betydeligt til at fremskynde hudens egen celle reproduktion.  Hyaluron er en af de mest effektive fugtgivere. Hyaluron er samtidig meget fugtende og blødgørende. Det beskytter celle strukturen og en en naturlig blokker mod udefra kommende bakterie infektioner.

 

Hård plastflaske med sort pumpe og klart låg indeholder 50 ml.

 

Natur der Virker 🦋

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Serum med peptide, hyaloron og aktivstoffer

Hexapeptider reducerer træthedstegn og forbedrer både hudtone og elasticitet, ligesom det reducerer forekomsten af fine linjer og rynker, stimulerer celleaktiviteten og dermed øger fornyelsen på celleniveau.

Blåbærkerne olien er en af de olier der er meget rig på antioxidanter. Det er samtidig en meget mager og meget let optagelig olie. Den har lidt den samme letoptagelighed som jordbærkerneolie og hybenkerne  olie BIO, der begge er lidt såkaldt “tørre” i det, og selvom det kan lyde sært at kalde en olie tør, så ligger det i hurtigheden den bliver optaget af huden.

Hyaluron er det der giver huden dens volume og fyldighed. Det er en af hovedkomponenterne i det extracelluære hud matrix og det medvirker betydeligt til at fremskynde hudens celle reproduktion. Med alderen bliver det naturlige indhold af hyaluron i huden mindsket og det er primært det der giver alderstegn som mindre volume i huden – rynker og folder.

Hyaluron er en af de mest effektive fugtgivere. Det kan binde fra 600-1000 gange dets egen vægt i vand. Det er den evne, der gør at det kan pumpe huden op bringe noget volumen tilbage til huden.

Hyaluron er samtidig meget fugtende og blødgørende. Det beskytter celle strukturen og en en naturlig blokker mod udefra kommende bakterie infektioner.

 

Anvendelse:

Serummen anvendes morgen og aften på afrenset hud. Der kan eventuelt suppleres med en ansigtscreme.

 

INCI-deklaration: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf juice Powder BIO, Carthamus Tinctorius Oil ECO, Mangifera indica butter, Glycerin, Aqua, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Preservative potassium sorbate (0,1-0,3%), Preservative Sodium benzoate (0,1-0,3%), Aqua, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol & Cetearyl Glucoside, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil, Glycerin, Aqua, Hexapeptide-11, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, d-alpha-tocopherol, Sunflower oil, Potassium sorbate / E-202

 

 

 

 

 

Ønsker du selv at lave din egen serum, kan du finde opskriften her  🦋

 

Yderligere information

Antal

Du kunne også være interesseret i...