Rosenvand Bulgarsk Eco – vareprøve ( ordre på mindst 500 kr)

0,00 DKK

Denne Vareprøve kan vælges ved køb for mindst 500 kr 

Inci: Rosa Damascena flower water Eco 

Oprindelse: Bulgarien

Udseende: Klar vand.

Fremstilling: Damp destilations proces.

Duft: Meget fin rosenduft.

Helt rent Alteya Rosenvand Eco, fra Økologisk produktion.

Det er en forholdsvis billig måde at komme i nærheden af noget der dufter af den meget dyre ægte rosenolie, da det ikke koster specielt meget sammenlignet med den ægte æteriske olies pris.

Dette produkt er vegan,- glutenfrit og helt uden nogen former for kemi.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Den her Rosenvand kommer fra Rosa Damascena, og fremstilles i Bulgarien.

Den er af det verdenskendte mærke Alteya, der har vundet adskillige priser, for dens renhed og kvalitet. Den er den bedste i verden indenfor sit område, og bedst af alt 100% ren og naturlig.

Alteya Organics Rosenvand er ikke fortyndet med vand eller tilsat alkohol.

Det er vigtigt at bemærke, da meget rosenvand man finder netop er tilsat alkohol, hvilket gør det mindre velegnet til at tilsætte til cremer,- skintonic med mere, da alkoholen har en udtørrende virkning på huden. Hvis man vil have alkohol i f.eks en skintonic, så hellere tilsætte det som en tinktur( udtræk af urter/blomster i alkohol). Så har man selv kontrol over hvor stor en mængde alkohol man får i det færdige produkt og i hvilken form.

Der bruges en speciel og unik destilations metode, der både bygger på gamle oprindelige traditioner, og samtidig med årene er forfinet af de mulige teknikker, til mest skånsomt at trække essensen ud af roserne, og lave et 100% rent destilat, der på bedste vis rummer essensen af Rosen.

Evner og muligheder:

  • Terapeutisk, rensende og detoxificerende
  • Anti- inflammatorisk
  • Stimulerende og harmoniserende

Rosenvand Øko kan bruges til mange forskellige områder.

Den kan bruges ren som den er som en skintonic/opfrisker, eller tilsættes istedetfor en del af vandet til en face mist/skintonic.

Rosenvand øko er også god at anvende til en maske, hvor man bruger den til at røre op med det ønskede ler.

Og selvfølgelig i alle typer ansigtscremer, og serum mm hvor den ikke kun giver virkning men også tilføjer produktet en naturlig fin duft.

Når den Øko Rosenvand anvendes i cremer, er det også en god måde at øge indsatsen af økologiske indholdsstoffer i produktet. / % satsen. Da indsatsen af Rosenvand Øko tæller med i den samlede beregning man laver, af indhold af Økologiske ingredienser.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal

Vælg farve til låg

brun, Hvid, Pink