Rosenvand Bulgarsk Eco

40,00 DKK428,00 DKK

 Inci: Rosa Damascena flower water Eco 

Oprindelse: Bulgarien

Udseende: Klar vand.

Fremstilling: Damp destilations proces.

Duft: Meget fin rosenduft.

Helt rent Alteya Rosenvand Eco, fra Økologisk produktion.

Det er en forholdsvis billig måde at komme i nærheden af noget der dufter af den meget dyre ægte rosenolie, da det ikke koster specielt meget sammenlignet med den ægte æteriske olies pris.

Dette produkt er vegan,- glutenfrit og helt uden nogen former for kemi.

 

Ryd

Beskrivelse

Den her Rosenvand kommer fra Rosa Damascena, og fremstilles i Bulgarien. 

Den er af det verdenskendte mærke Alteya, der har vundet adskillige priser, for dens renhed og kvalitet. Den er den bedste i verden indenfor sit område, og bedst af alt 100% ren og naturlig. 

Alteya Organics Rosenvand er ikke fortyndet med vand eller tilsat alkohol.  

Det er vigtigt at bemærke, da meget rosenvand man finder netop er tilsat alkohol, hvilket gør det mindre velegnet til at tilsætte til cremer,- skintonic med mere, da alkoholen har en udtørrende virkning på huden. Hvis man vil have alkohol i f.eks en skintonic, så hellere tilsætte det som en tinktur( udtræk af urter/blomster i alkohol). Så har man selv kontrol over hvor stor en mængde alkohol man får i det færdige produkt og i hvilken form.

Også fordi det er meget forskellige aktivstoffer man trækker i henholdsvis alkohol,- Glycerol og ved vanddampdestilation. Derfor kan det også give mening i et produkt at kombinere den samme råvare trukket på forskellige måder.

Grunden til at man på deklarationen på mange typer/ mærker Rosenvand kan se der er alkohol i, er at de så er lavet ved at opløse lidt af den æteriske Rose olie i alkohol og derefter fortynde op med vand. Typisk er den type Rosenvand også tilsat konserveringsmiddel/ midler, da holdbarheden ikke er så siker og god som den er ved vanddampdestilationen af Rosenbladene.

Jeg synes også her en vigtig ting at tænke over er, at hvorvidt den alkohol der er brugt til opløsning af den æteriske olie, er en 100 % ren ikke denatureret Alkohol, især fordi hvis det er en alkohol der er denatureret begrænser det rigtig meget hvad den bør anvendes til.

Der bruges en speciel og unik destilations metode, der både bygger på gamle oprindelige traditioner, og samtidig med årene er forfinet af de mulige teknikker, til mest skånsomt at trække essensen ud af roserne, og lave et 100% rent destilat, der på bedste vis rummer essensen af Rosen. 

Evner og muligheder:

  • Terapeutisk, rensende og detoxificerende
  • Anti- inflammatorisk
  • Stimulerende og harmoniserende

Rosenvand Øko kan bruges til mange forskellige områder.

Den kan bruges ren som den er som en skintonic/opfrisker, eller tilsættes istedetfor en del af vandet til en face mist/skintonic.

Rosenvand øko er også god at anvende til en maske, hvor man bruger den til at røre op med det ønskede ler.

Og selvfølgelig i alle typer ansigtscremer, og serum mm hvor den ikke kun giver virkning men også tilføjer produktet en naturlig fin duft.

Når den Øko Rosenvand anvendes i cremer, er det også en god måde at øge indsatsen af økologiske indholdsstoffer i produktet. / % satsen. Da indsatsen af Rosenvand Øko tæller med i den samlede beregning man laver, af indhold af Økologiske ingredienser.

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *