Perlemors sulfat

24,00 DKK995,00 DKK

Inci: Water,- Mipa-laureth-sulfate,-Coco-Glucoside,-Betaine,-Glycol distearate,-Glycerin.

Vaskeaktive substanser: 30,2 %

Vegetabilsk sæbe baseret på forsæbet koks/palmekernefedt. Tilsat perlemorskoncentrat. Denne blanding giver en sulfat, der til sammenligning med den almindelige rå sulfat er både lidt mildere, men også tungere.

Hvis man har meget brug for en større grad af overfedtning, på grund af meget tørt og kraftigt hår, kan man lave en shampoo kun baseret på perlemors sulfaten. Men til almindeligt eller fint hår, er det efter min mening bedre at lave den enkle Urte shampoo baseret på kun den almindelige Rå sulfat. Især hvis man efterfølgende bruger hår balsam eller hår kur, som de fleste jo gør.

Den opskrift er her:

Shampoo

 

Ryd

Beskrivelse

Perlemorssulfaten er meget velegnet til shampoo typer, der er meget milde og ikke nødvendigvis giver behov for en balsam eller kur efter vask.

Den giver en færdig shampoo, der har en lille overfedtning, og derfor bedst til almindeligt og kraftigt hår og ikke til meget fint hår.

Perlemorssulfaten er også uundværlig når man vil lave en rigtig god og mild kropssæbe.

Til den type kan man blande Rå sulfaten og perlemorssulfaten i et eller andet forhold.

Når jeg skriver et eller andet forhold, er det fordi alt efter hvor stor en andel man vælger skal være Perlemorssulfat så bliver slut produktet mere cremet. Men selv med f.eks halvt af hver af de to typer, får det færdige produkt en flot perle glans og bliver lækkert cremet. Så halvt af hver er en god fordeling af dem.

Permemorssulfat bør ikke opvarmes til over 50 grader, da man derved risikerer at ødelægge de vaskeaktive stoffer, og få et tyndt produkt.

Den tåler ligesom råsulfaten heller ikke at blive udsat for frost.

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,