Brasiliansk Lilla ler

26,00 kr.395,00 kr.

 

Det er lidt svært på billedet at se den fine lyslilla farve leren har, og de Shampoo bars vi har lavet med den bliver flotte, men billederne yder den ikke rigtig retfærdighed.  

 

INCI: Kaolin

 

Oprindelse: Brasiliansk lilla ler kommer fra Brasilien

 

Farve: Farven er et resultat af de oxider der er indeholdt i stenene udfældningerne kommer fra. Brasiliansk jord og sten indeholder aflejringer af vulkan-aske og mineraler, som giver den flotte farve. 

 

Den har en unik komposition, der inkluderer magnesium, kobber, zink og selenium.

Udfældningerne bliver efter stenene er knust soltørret for at fjerne alt vandindhold.

Derefter bliver det i pulveriseret til meget fint pulver= ultra ventileret.

Derefter føler endnu en tørrings periode i solen, for at fjerne de sidste rester af vand.

 

Særligt velegnet til: Lilla ler er særligt egnet til tør hud, problemhud/uren hud, hud præget af akne samt moden hud.
Til hår er lilla ler særligt velegnet til fedtet hår/hovedbund og til dybderens. 

Lav evt. en Shampoo bar med den lilla ler.

 

 

Beskrivelse

 

Brasiliansk lilla ler er en type kaolin, som kommer fra Brasilien. Den lilla farve som er fin og lys, er helt naturlig og giver et luksuriøst udseende på produktet, den anvendes i.
Brasiliansk lilla ler er rig på Vitaminer, Mineraler og andre Aktiv stoffer, som ikke blot giver huden et smukt skær, men som også nærer huden udefra. Ydermere er den rig på naturligt forekommende fedtsyrer, som indeholder Omega 3, 6 og 9, som effektivt reparerer hudskader, fremmer cellernes regeneration og forbedrer hudens egen fugtbalance.

Brasiliansk lilla ler indeholder store mængder af magnesium, som bidrager til dannelsen af kollagen, som sammen med de mange antioxidanter, som leret også indeholder, medvirker til at reducere hudens ældningsproces, og giver huden et frisk udseende med en sund glød, foruden at holde huden ungdommelig og fast.

Den lilla ler anvendes ofte inden for kosmetikindustrien med det formål at mindske fine linjer og rynker og andre ældningstegn. 

Det høje indhold af antioxidanter hjælper desuden konstruktivt til at forebygge skader fra solen og fra de miljømæssige faktorer, som huden dagligt udsættes for.
Ligeså anvendes leret ofte i formuleringer mod akne og andre udbrud af eksempelvis bumser, idet den lilla ler har en høj antibakteriel virkning.

DeT gør den til en af de Råvarer, der har god effekt på til at modvirke de skader, som frie radikaler kan skabe i huden.
De naturlige og terapeutiske stoffer, fundet i lilla ler, hjælper huden til at genfinde sin fugtbalance og forhindrer huden i at absorbere toksiner fra udefrakommende faktorer, såsom de førnævnte miljømæssige påvirkninger, eksempelvis forurenende partikler. 

Lilla ler er ydermere kendt for at have en effekt på hud, der tenderer til at hænge, idet leret flader det fedt ud, som ligger under huden og dermed forbedrer hudens overordnede udseende. 

Lilla ler virker rensende i dybden og er ofte anvendt til at trække skidt og snavs ud af porerne, ligesom overskydende talg og døde hudceller renses væk. Dette giver huden bedre betingelser for at holde sig sund og frisk og er medvirkende til blandt andet, at huden genvinder sin naturlige talgproduktion og fugtbalance, idet leret også giver huden fugt udefra og er i stand til at absorbere overskydende olie.

 

Brasiliansk lilla ler anvendes ofte i håndsæber for at give dem en smuk farve, ligesom det kan anvendes i et hav af andre produkter, til at fremme hudens egen regenerering og beskytte den mod frie radikaler samtidig med, at den virker rensende. 

Brasiliansk lilla ler virker udglattende, rensende, anti-aging og blødgørende og anvendes typisk til hud, der trænger til glød og udstråling og til en hud, der er tør og lettere skrøbelig, som eksempelvis sensitiv og tør hud samt hud med udbrud af forskellig art. 

Anvendes den lilla ler i håret, har den en god dybderensende effekt på hovedbunden og omkring hårfolliklerne (hårsækkene), hvorfor de enkelte hårstrå får bedre betingelser for at gro. Her renser den lilla ler overskydende talg, døde hudceller og skidt og snavs væk. Dette er også medvirkende til, at håret ikke hurtigt bliver fedtet og ikke skal vaskes så ofte, idet leret er meget dybderensende. Desuden virker leret balancerende på talgproduktionen, hvorfor leret anvendes med det formål at forebygge og mindske fedtet hår og hovedbund. 

Anvendes den lilla ler i håret i en blanding 1:1 (ler og vand), anbefales det at anvende blandingen i vådt hår, før det vaskes. Der masseres blandingen ind i hovedbunden og virker efterfølgende i 15 minutter. Herefter skylles håret rent og vaskes som vanligt.

 

Forslag til produkter: 

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...