Duftlampe i keramik: 3 farver / Retro

95,00 kr.

 

Duftlampe i  keramik, glaseret.

 

Fås i 3 farver; sort, hvid og rød højglans.

 

Duftlampens dimensioner:

Højde:

Bredde:

Vægt:

 

Varenummer (SKU): 11220 Kategori:

Beskrivelse

Duftlamper kan bruges både til æteriske olierøkologiske æteriske olier og duftolier, hvor skålen fyldes med vand og der tilføjes få dråber olie i vandet. Et fyrfadslås sættes ind i lampen, og når lyset varmer vandet med olien op, spreder duften sig i rummet.

Sørg for at efterfylde med vand under lysets brændetid, da vandet fordamper undervejs og så skålen ikke kommer til at blive tør, da den kan risikere at krakelere.

 

I stedet for at bruge vand og en æterisk- / duftolie, kan der bruges forskellige typer duftvokse. Voksen lægges i skålen uden vand, og smelter ved opvarmning ved hjælp af lyset i lampen. Her tilsættes dråber olie direkte i den smeltede voks, og duften vil sprede sig i rummet.

 

Hvis man ønsker, at lave duftvokse selv, skal man blot tage en lille smule soyavoks og putte direkte i skålen, og når  det er smeltet, tilsættes 40-50 dråber (eller antal efter eget valg) i den smeltede voks.

Når lyset går ud, vil voksen størkne fast op igen, men kan bruges igen og igen, dog vil duften med tiden falme lidt – og der kan tilsættes flere dråber.

 

Yderligere information

Størrelse 11 × 10 cm
Farve

Hvid, Rød, Sort