Conditionerbar med keranutri og Kamille

68,00 DKK

Conditioner bar, tilsat Keranutri, Panthenol,- Rosmarin ekstrakt og Bio Kamille pulver.

Et produkt, der kan anvendes efter hårvask, istedetfor hår kur eller hårbalsam.

Conditioner baren er tilsat Rosmarin og Romersk Kamille,-begge to æteriske olier, og har en fin krydret duft.

INCI: Behentrimonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Theobroma cacao (seed butter), Butyrospermum parkii, Cocos nucifera, Cetrimonium Chloride, Brassica oleracea italicas, Flores Chamomillae, Panthenol,- Water, Triethyl citrate, Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-16, Rosmarinus officinalis, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin, Rosmarinus officinalis (essential oil)

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne Conditionerbar er tilsat Øko Broccolifrøolie, som er en mager og let olie, der udglatter håret og giver det glans. Desuden er der i denne det meget aktive Keranutri (plantebaseret keratin) og d-Panthenol (Vitamin B5), som henholdsvis styrker håret, tilfører aktivstoffer og tilfører yderligere glans.

Denne Conditionerbar egner sig godt til normalt, fint samt farvet og skadet hår, idet den ikke efterlader hovedbunden fedtet og tilfører meget plejende aktivstoffer til håret, som styrker det indefra.

Håret bliver nemt at rede ud, tynger ikke ned efter brug, men bliver derimod fjerlet med den smukkeste, naturlige glans.

En Conditionerbar bruges istedetfor hårbalsam eller hårkur.
Efter hårvask med shampoo bruges Conditionerbaren. Nogle kan lide at køre barren nogle gange direkte over håret og så massere ind.

Jeg kan godt lidt at bruge lidt som en håndsæbe imellem fugtige hænder, og det Conditionerbar man på den måde får på hænderne masseres ind i håret. I perioder hvor man har lidt problem med tør hovedbund, så brug Conditionerbaren til at afhjælpe det, ved også at massere den ind i hovedbunden. Lad gerne sidde lidt i hår og hovedbund, før håret skylles.

Conditionerbaren er virkelig drøj, og en enkelt holder gerne ret lang tid. Læg den på et stykke papir eller en klud efter brug og lad den tørre, inden den evt. kommes i en krukke, hvor den kan opbevares.
En alukrukke, er god til dette formål. f.eks denne. 100 ml alukrukke

Yderligere information

Antal

Du kunne også være interesseret i...