Conditioner Bar med Keranutri & Spirulina

68,00 kr.

 

Mørkegrøn conditioner bar, tilsat Keranutri, Panthenol,Rosmarin ekstrakt og Spirulina.

 

Et produkt, der kan anvendes efter hårvask, istedetfor hår kur eller hårbalsam.

 

Conditioner baren er tilsat Litsea cubea, -æterisk olie, og har en skøn frisk duft.

 

INCI: Behentrimonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Theobroma cacao (seed butter), Butyrospermum parkii, Madhuca neriifolia Seed Butter, Cetrimonium Chloride, Brassica oleracea italicas, Spirulina, Panthenol,- Water, Triethyl citrate, Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-16, Rosmarinus officinalis, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin, Litzea cubeba (essential oil)

 

 

🦋 Natur der Virker

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Denne conditionerbar er tilsat økologisk broccolifrøolie, som er en mager og let olie, der udglatter håret og giver det glans. Desuden er der i denne det meget aktive Keranutri (plantebaseret keratin) og d-Panthenol (Vitamin B5), som henholdsvis styrker håret, tilfører aktivstoffer og tilfører yderligere glans. Dens flotte farve kommer fra tilsætning af BIO Spirulina pulver, der er rigt på mange gode Aktivstoffer.

Conditionerbaren egner sig godt til kraftigt, farvet og/eller skadet hår, idet den ikke efterlader hovedbunden fedtet og tilfører meget plejende aktivstoffer til håret, som styrker det indefra.

Håret bliver nemt at rede ud, tynger ikke ned efter brug, men bliver derimod fjerlet med den smukkeste, naturlige glans.

 

En conditionerbar bruges i stedet for hårbalsam eller hårkur.
Efter hårvask med shampoo bruges conditionerbaren.

Nogle kan lide at køre barren direkte over håret nogen gange og så massere den ind. Andre kan godt lidt at bruge den som en håndsæbe imellem fugtige hænder, og derefter massere det ind i håret, man har fået på hænderne.

Conditionerbaren kan med fordel bruges i perioder med tør hovedbund, ved også at massere den ind i hovedbunden. Lad det gerne sidde lidt i hår og hovedbund, før håret skylles.

 

Conditionerbaren er virkelig drøj, og holder gerne ret lang tid, ved korrekt anvendelse. Læg f.eks. den på en klud, i en skål  eller i en krukke uden låg efter brug og lad den tørre, inden den evt. lægges i en krukke, hvor den kan opbevares.
Denne alukrukke er god til dette formål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Antal

Du kunne også være interesseret i...