Conditioner med Keranutri og spirulina

68,00 DKK

Conditioner bar, tilsat Keranutri, Panthenol,Rosmarin ekstrakt og Spirulina.

Et produkt, der kan anvendes efter hårvask, istedetfor hår kur eller hårbalsam.

Conditioner baren er tilsat Litsea cubea, -æterisk olie, og har en skøn frisk duft.

INCI: Behentrimonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Theobroma cacao (seed butter), Butyrospermum parkii, Madhuca neriifolia Seed Butter, Cetrimonium Chloride, Brassica oleracea italicas, Spirulina, Panthenol,- Water, Triethyl citrate, Water, Glycerin, Ceratonia Siliqua (Carob) Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Zea Mays (Corn) Starch, Polyquaternium-16, Rosmarinus officinalis, Phenoxyethanol and Ethylhexyl Glycerin, Litzea cubeba (essential oil)

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne conditionerbar er tilsat broccolifrøolie, som er en mager og let olie, der udglatter håret og giver det glans. Desuden er der i denne det meget aktive Keranutri (plantebaseret keratin) og d-Panthenol (Vitamin B5), som henholdsvis styrker håret, tilfører aktivstoffer og tilfører yderligere glans. Dens flotte farve kommer fra tilsætning af BIO Spirulina pulver, der er rigt på mange gode Aktiv stoffer.

Conditionerbaren egner sig godt til Kraftigt samt farvet og skadet hår, idet den ikke efterlader hovedbunden fedtet og tilfører meget plejende aktivstoffer til håret, som styrker det indefra.

Håret bliver nemt at rede ud, tynger ikke ned efter brug, men bliver derimod fjerlet med den smukkeste, naturlige glans.

En conditionerbar bruges istedetfor hårbalsam eller hårkur.
Efter hårvask med shampoo bruges conditionerbarren. Nogle kan lide at køre barren nogle gange direkte over håret og så massere ind.

Jeg kan godt lidt at bruge lidt som en håndsæbe imellem fugtige hænder, og det conditionerbar man på den måde får på hænderne masseres ind i håret. I perioder hvor man har lidt problem med tør hovedbund, så brug conditionerbarren til at afhjælpe det, ved også at massere den ind i hovedbunden. Lad gerne sidde lidt i hår og hovedbund, før håret skylles.

Conditionerbarren er virkelig drøj, og en enkelt holder gerne ret lang tid. Læg den på et stykke papir eller en klud efter brug og lad den tørre, inden den evt. kommes i en krukke, hvor den kan opbevares.
Denne er god til dette formål.

Yderligere information

Antal