Brændenælde ekstrakt

38,00 DKK615,00 DKK

Inci: Propylene Glycol,- Aqua ,- Urtica dioca Extract ,- Preservative Sodium Benzoate (0,15-0,25%),- Preservative Potassium Sorbate ( 0,15-0,25%)

Koldvundet plante-ekstrakt fra almindelig Brændenælde. (Urtica dioca)

Udseende: Mørk dyb grønlig.

Duft: Meget urte agtig. Ikke ubehageligt.

Anbefalet dosering: 1 – 5 %.
PH-værdi: 5,6 – 7 %.

Brændenælde ekstrakt er meget velegnet til produkter som hårshampoo og hårbalsam.

Den har et højt indhold af:

  • Vitamin C,
  • B2
  •  B6
  • klorofyl-karotinider-
  • histamin
  • m.m.,

Som ekstrakt er brændenælde en meget koncentreret og aktiv ingrediens til både at hjælpe til vækst, men også kendt for at være effektiv til at afhjælpe skæl. Man kan også fint  lave et afkog af friske brændenælder, som så bruges istedetfor en del af vandmængden i opskriften til hårshampoo.

Se opskrift til en enkel shampoo her:

Shampoo

Og for ekstra effekt kan man både erstatte noget af vandet af dette afkog og så tilsætte en % del af urteekstraktet. Da afkog/ekstrakt udvindes forskelligt og på forskellige baser, vil de indeholde forskellige aktivstoffer fra planten, og derfor suplere hinanden godt i et produkt.

Velegnet til: 

  • Hårshampoo
  • Hårbalsam
  • Hårspray diverse
  • mm
Ryd

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,