Bacuri butter virgin Øko

60,00 DKK1.210,00 DKK

Inci: Platonia insignis Seed Butter

Oprindelse:  Para/Salgado, Bragantina and the Marajó island regions.
Udvindes af en stor oval frugt fra op til 25 m. høje træer. Fra vildtvoksende træer.

Udtrækningsmetode: Koldtpresset. Dette er en af virgin butter, derfor er den  ikke som andre typer butter hydrogenated. Og er heller ikke blandet med andre butters.

Udseende: Mørkebrun, blød og letoptagelig. Har en ret speciel dyb mørk jordagtig duft. Ikke ubehagelig.

Smeltepunkt: Omkring 26-28grader

Opbevaring: Kan opbevarer på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Det skal være ret varmt før den står og ændrer konsistens. Den har generelt en meget god holdbarhed.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Om: 

Bacuri butter bruges ren på huden, og være med til at forstærke en brun farve / lød. Indeholder op til 50-55% tripalmitin, der giver ekstrem stor optagelighed.  Den har et højt indhold af fedtsyren palmitoleic syre på 5%, i forhold til de fleste andre olier der ligger omkring 0,5-1,5 %. Dog har både macadamianød olie og havtorneolie betydelig større % satser. Men den har dog et højt nok indhold til at den bliver meget hudvenlig og letoptagelig.

Den har gode helende egenskaber til både sår og eksem typer.

Desuden er den rig på flere typer af Phytonutrient, og anvendes derfor også for dens anti- bakterielle,- anti-svamp,- anti-inflammatoriske og analgetiske/ smertestillende muligheder.

Bacuri butter gør sig godt, blandet med f.eks en af nøddeolierne, som Macadamianød olie Øko,- Hasselnødolie Øko eller Valnøddeolie øko, der alle tre også er rigtig gode eftersol olier.

Varm den let op og iblandes lidt olier eller kakaosmør evt.

Eller smelt den let med halv Bacuri butter og halv Valnødbutter Øko. Eller koldtpisk de her to butter til en lækker fluffy whipped butter.

Velegnet til /dosering:

  • Efter sol produkter
  • ren kropsbutter /Massage /100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-90%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%
  • Hårkur 5-8%

Analyse Specification:

Palmitic Acid : 67 – 75
Palmitoleic Acid: 3 – 7
Oleic Acid :22 – 27

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,