Hindbærkerneolie

38,00 DKK815,00 DKK

Inci: Rubus Idaeus
Oprindelse: Frankrig
Udtrækningsmetode: Koldpresset

Udseende: Lys gullig med tendens til lidt rødlig. Kan variere fra produktion til produktion.

Duft: Behagelig frisk og lidt urtet duft.

Koldpresset og uraffineret olie, med et meget højt indhold af antioxydanter.
Olien indeholder 83% essentielle fedtsyrer, og har er meget højt indhold af de vigtige Omega 3 og Omega 6.Endvidere meget højt indhold af Vitamin E.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hindbærkerne olie, er en olie der er meget regenererende og rigtig hurtigt optaget. Det er en meget mager olie. Igen en af de olier der udmærker sig i alle luksusprodukterne til ansigtshuden. Serum,- ansigts olier og koldrørte ansigtscremer.
Hindbærkerne olie formår at skabe en lipid barrierre, som yder huden optimal beskyttelse.
Indenfor den seneste tid, er der gjort studier, der har vist at olien har meget høj beskyttelses effekt mod de skadelige UV stråler. Den er derfor rigtig velegnet at anvende til alle typer dagcremer og solprodukter til at øge den beregnede beskyttelse fra de tilsatte solfaktorer.

Hindbærkerneoliens unikke komposition af Omega-3 og Omega- 6 fedtsyre, har i undersøgelser vist sig at kunne reducere effekten af oxidativ stress i huden.

Oxidativ stress, er kort fortalt iltning af cellerne. Og en af de største syndere i forhold til aldrings processen. Det er en forstyrrelse i balancen mellem de frie radikaler i kroppen/huden og antioxydanterne. For at imødegå den proces der uundgåeligt er støt stigende i krop/hud fra efter 30 års alderen, er det vigtigt med både tilførsel af gode olier både indvortes og udvortes. Og selvfølgelig alle de andre ting der giver et godt liv, med luft,- antistress,- osv..

Hindbærkerneolien er også rig på alpha linolen syre, der skulle yde gode anti flammatoriske og helende muligheder for huden.

Hindbærkerne olie er meget kendt for at være god til behandling af :

  • Hudforandringer
  • Eksem
  • Psoreasis
  • Og andre typer hud læsioner

Men derudover er hindbærolien også rigtig god til at skabe en lipid barriere der yder huden beskyttelse og fugt. Det gør den ideel til tør og træt hud, og ødelagt hud.

Hindbærkerneolie bruges også til oral pleje i tandpastaer, som en anti- microbial til beskyttelse mod gingivitis / en form for tandkødsbetændelse. ( der vil det nok være mere oplagt at vælge den økologiske hindbærkerneolie.)

Se også min opskrift på en meget lækker dagcreme med hindbærkerneolien, hvor hindbærkerneolien gør at den endelige solfaktor bliver en del højere end det beregnede faktortal.

Fugttilførende Ansigtscreme med solfaktor 8.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,