Betain

18,00 DKK345,00 DKK

INCI: Cocamidopropyl Betaine

Betain er en hudvenlig Tensid, med ca 30% WAS ( =Vaskeaktiv substans)

Betain er en amfoterisk Tensid.

( amfoter, amfiprot, den egenskab ved et molekyle, at det kan optræde både som syre og base. En kemisk forbindelse bestående af amfotere molekyler betegnes en amfolyt.)
Den er meget velegnet at anvende i kombination med anioniske Tensider.

Bruges til fremstilling af: 

  • Shampoo
  • Badesæber
  • Shampoobars
  • Renseprodukte

Indsatskoncentration:( altid som co tensid.)

  • ca 15-20 %
Ryd

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *