Solsikkeolie / ØKO

16,00 kr.1.880,00 kr.

 

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil 

 

Økologisk.

 

Oprindelse: Tyskland / Ungarn

 

Udseende: Lys svag gullig

 

Duft: Meget mild duft

 

OBS: Størrelsen på 25 liter er hjemme, men er kun til at bestille enten ved aftale om afhentning i lager, eller aftale om hvordan der afregnes med forsendelse for denne størrelse. 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Solsikkeolie udtrækkes fra de små frø, som solsikken består af. Denne solsikkeolie er ikke blot økologisk og vegansk. Den har også et meget, meget højt indhold af det, der hedder RBDW. RBDW er en betegnelse, der anvendes om spiseolier, når olien er særligt rig på en god sammensætning af fedtsyrer og vitaminer. Denne sammensætning gavner ligeså vores hud, hvorfor denne er eminent at anvende i husplejeprodukter frem for andre og mere “almindelige” solsikkeolier.

 

Denne økologiske solsikkeolie er meget rig på vitamin A, B, D, E og K – og er en af de olier, som har det højeste indhold af E-vitamin. Desuden er den meget rig på mineraler, lecitin, inulin samt umættede fedtsyrer og er meget velegnet til alle hudtyper. Det høje indhold af lecitin gør olien i stand til at anvende i cremer og lotions, da lecitin har en smule emulgerende effekt på olier.

Den økologiske solsikkeolie er velegnet til alle hudtyper, da det er en såkaldt tør olie, som hurtigt absorberes af huden. Oliens mange vitaminer og dens fedtsyresammensætning gør at den virker porereducerende, kan hjælpe til at gøre at fedtet hud bliver mere stabil/ normal reagerende, den kan virke reparerende og helende på akne samt på eksem og psoriasis. Man skal med andre ord ikke være bleg for at anvende denne økologiske RBDW solsikkeolie, da den bidrager med et væld af gode vitaminer og fedtsyrer til det færdige produkt.

 

Anvendes olien i hårprodukter, virker den genopbyggende på skadet hår, som har taget skade efter f.eks. farvning/afblegning, sol samt ved brug af skadende hårprodukter. Det kan den ,idet den virker reparerende på hårets struktur og dermed fremmer udseendet af de enkelte hårstrå samt gør generelt håret stærkere.

Denne økologiske solsikkeolie er desuden meget varmestabil og ligeså i stand til at bevare stabiliteten ved eksempelvis sæbefremstilling, således sæben forsæber og størkner. Anvender man en solsikkeolie uden denne varmestabilitet, vil forsæbningsprocessen være en god del længere, hvorfor sæben ikke forsæber og dermed ikke kan anvendes. Ydermere får man glæde og gavn af alle de gode fedtsyrer samt de mange vitaminer den indeholder, i det færdige produkt.

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,