Sepimax Zen

25,00 kr.1.880,00 kr.

Inci: Polyacrylate Crosspolymer-6

Udseende: Hvidt pulver. Skal opløses i flydende olie eller glycerin, inden der tilsættes eventuel væske. Kan dog også opløses i vand alene.

Duft: Ingen speciel duft.

pH-værdi: 2 – 8

Indsats: 0.15–5%

Opbevaring: Et køligt, mørkt og tørt sted.

Produktet er bionedbrydeligt og fri for mikroplastik.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Sepimax er perfekte polymer til at samle aktive ingredienser, som kan være svære at arbejde med. Sepimax tilføjer gels, lotions og meget andet en fløjsblød struktur, som tykner og stabiliserer produktet og gør det blødt og lækkert at arbejde med. Når Sepimax tilsættes et produkt, vil det desuden medvirke, at produktet efterlader huden meget blød.
Sepimax er et meget anvendeligt og alsidigt produkt at arbejde med og kan anvendes i både hudpleje – og hygiejne produkter til intimvask – eller pleje (Sepimax har en pH-værdi på (2 – 8). Ved brug i produkter til intimhygiejne, vil Sepimax gøre skummet både mildere og blødere.

Sepimax kan anvendes i både den kolde og den varme fase og tilføjer, afhængig af mængden, der tilsættes, et “tykhed” til produktet. Man kan således gå fra at have et 100% væskebaseret produkt, som kan sprayes, til at have en tyk gele.
I lavere mængder kan Sepimax anvendes til, at eksempelvis glitter, farve eller mica ikke samler sig i produktet.
Anvendes Sepimax i sæber (shower gels, shampoo, etc.), kan det tilmed være medvirkede til at øge mængden af skum.

Sepimax kan anvendes sammen med ethanol og andre opløselige råvarer, AHA syrer, salicsylsyrer, solbeskyttere, pigmenter, etc.

Sepimax kan tilmed anvendes i produkter egnet til intimhygiejne, da det har en lav pH-værdi.

Sepimax er et raffineret produkt og er pre-neutraliseret, hvilket betyder, at du ikke behøver at tilsætte en stærk base såsom NaOH (Natriumhydroxid).

Når du laver produkter med Sepimax, kan den tilsættes i både den kolde og den varme fase. Når du er klar til at tilsætte den, skal den blandes med eksempelvis glycerin eller flydende olie inden du tilsætter en blanding af vandlignende råvarer (hydrosoler, aloe vera juice, destilleret vand, etc.). Når dette er gjort, skal blandingen stå og trække i mindst en time, gerne beskyttet under et klæde/låg/film, for at lade Sepimax’en gøre sit arbejde. Her vil den nemlig tykne konsistensen.
Når blandingen har stået i mindst en time, røres den grundigt igennem, og den skal nu gerne have en tykkere, lækker og blød konsistens.

Sepimax kan dog også opløses i vand alene.

OBS: Anvender du Sepimax i et produkt, så lad den færdige blanding stå i 1 – 2 døgn, inden du anvender det. Det bevirker nemlig, at produktet bliver endnu blødere og meget mere lækkert eksempelvis at smøre på huden eller komme i håret.

Forslag til produkter med Sepimax:

  • Serum
  • Ansigts -og kropscreme
  • Ansigtsrens – eller gele
  • Body lotions
  • Solprodukter
  • Shower gel
  • Hårprodukter: shampoo, balsam, hårkur; leave-in produkter
  • Makeup, eksempelvis foundation, concealer, etc.
  • Intimpleje, eksempelvis intimsæbe
  • Håndsprit i geléform

Du kan finde links til opskrifter med Sepimax her.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , , , ,