Rosenkronblade Mørkerød

30,00 kr.106,00 kr.


INCI:
Rosa x centifolia L./Rosa gallica L.

 

Oprindelse: Pakistan

 

Tørrede Rosenblade snittede.

 

Anvendelse: Velegnet til produktion af tinktur, til at trække på olie og til afkog til sæber, shampoo m.m.

Også velegnet til dekoration i badebomber og på sæber.

 

🦋

 

 

Beskrivelse

Den mængde der ligger i palmebladsskålen, rundt om posen, svarer til 50 gr.

 

De smukke rosenblade kan anvendes i alt fra salver til sæbe. Ikke nok med at de giver en smuk detalje til dine produkter, har de også særlige virkninger, som kan anvendes i forbindelse med hudpleje og aromaterapi.

Rosenbladene er formidable til potpourri poser, til detaljer på sæber, i duftlys eller i balms. Anvendes rosenbladene aromaterapeutik vil der være mange gavnlige effekter.

De mange effekter af rosenblade kommer her:

Søvnbesvær
Roser er et helt vidunderligt middel at bruge ved eksempelvis søvnbesvær. Den afslappende effekt kan du få af duften fra rosenbladene, hvorfor du med fordel kan stille en lille skål med rosenblade – eller knopper ved siden af din seng.

Hårpleje
Brug rosenblade i din hårpleje: rosenbladendes duft kan udvindes i destilleret vand og sæbespåner og anvendes i hårplejen. Det vil efterlade håret fuld af glans. Desuden vil rosenblade i din hårpleje være medvirkende til at styrke dit hår.

Skintonic/Rensende effekt
Du kan lave din egen skintonic med rosenblade, som udvindes til et udtræk i destilleret vand og evt. alkohol. Den rensende skintonic har antibakterielle egenskaber og er rosenvand i sig selv er godt til at rense og blødgøre sår, bumser, bylder og uren hud.

Astringerende
Rosenbladene har tilmed en astringerende effekt. Det vil sige, at rosenbladenes olier virker sammentrækkende på huden, helende på sprængte blodkar og er god til at styrke og løfte huden.

Rosenolie
Lav din egen rosenolie. Det vil sige et udtræk af rosenblade i en olie, du selv vælger. Læg rosenbladende i et glas med låg og hæld olie over. Lad olien stå i en måneds tid et lunt sted (eksempelvis en vindueskarm eller over en radiator). Husk at ryste den ind imellem.
Rosenolie styrker og løfter huden, være astringerende og og antiinflammatorisk. Desuden dufter den dejligt og kan anvendes i kar – eller fodbad for en styrkende og blødgørende effekt.

Lindring af gigtsmerter
Plages du, eller nogen du kender, af gigt, kan du med fordel smøre det gigtramte område med rosenolie eller rosenbalm. Det siges, at rosen har en lindrende effekt på netop gigt.

Aromaterapi
Desuden har rosens duft en stimulerende effekt, som har en gavnlig effekt på både den ro, man kan have behov for, men også på sexlivet.

Forslag til produkter med rosenblade: 

  • Faste håndsæber
  • Badebomber
  • Showersteamers
  • Shampoo (udtræk)
  • Balsam (udtræk)
  • Skintonic (udtræk)
  • Rosenolie (udtræk)
  • Rosenbalm (udtræk) + pynt
  • Lindrende salve (udtræk)
  • Aromaterapeutisk; f.eks. potpourri

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, ,