Rizi perler

24,00 DKK485,00 DKK

Inci: Hydrogenated Castor Oil

Udseende: Hvide/beige agtig. Granulat form i meget lille partikelstørrelse.

Størrelse: 20-60 mesh

Smeltepunkt: 80-90°

Indsats% : 1-10%

OBS: Bør ikke opvarmes eller tilsættes produkter ved over 70 grader. Bedst at tilsætte det lunkne eller afkølede produkt.

 

Ryd

Beskrivelse

Rizi pearls fremstilles af ren Ricinus olie. Ikke tilsat noget derudover,- letnedbrydelig og er virkelig godt alternativ til microplast perler, der ellers anvendes. Og er ekstremt skidt for miljø og meget om ikke umulige at nedbryde.

Rizi perler kan bruges alle steder hvor der ønskes en let og mild exfoliation. Velegnet til både ansigts såvel som kropsprodukter.

Velegnet til: 

  • Ansigtsscrub
  • Rensegels
  • Shower produkter
  • Masker
  • Barbercremer
  • Foamersæber hvor man ønsker mild renseeffekt
  • Sæber
  • Shampoobars
  • mm

Kan med fordel tilsættes den ret enkle og lækre rensegel, og på den måde blive til en meget mild skrubbe gel.

Rensegel / Ansigtsvask med Aloe vera og ekstrakter©

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, ,