Riskim olie, koldpresset

24,00 kr.1.020,00 kr.


INCI:
Oryza Sativa

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset

 

Udseende: Lys klar gylden

 

Duft: Blød rund og mild olie duft.

 

Olien der er koldpresset, er rig på antioxidanter, og derfor meget velegnet til den modne hud. Da den samtidig er utrolig letoptagelig, mild og kan tåles af alle, er den også meget velegnet til sart hud og baby-hud.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Da Riskimolien er igennem en meget mild rensning, kan den indeholde naturlige rest partikler, der kan gøre at den ser en anelse sløret ud.
Man kan evt. si den gennem et tefilter eller gaze, men det er absolut ikke nødvendigt.

Riskim olie bliver udvundet fra kimen, eller den ydre overtræk/hinde på brune ris, der fjernes under rensningen af ris.

 

Højt indhold af:

  • Vitaminer
  • Proteiner
  • Mineraler
  • Essentielle olier

 

Riskim olie siges at kunne beskytte huden mod at optage UV stråler.
Den har en høj % del fedtsyrer, og er en af de bedste kilder til tocotrienols, som er en antioxidant, der er endnu stærkere end vitamin E. Dertil kommer, at Riskim olie indeholder et stof kaldet gamma-oryzanol. Dette stof kan forstyrre fremgangen af melanin pigmentation, ved at genskabe den naturlige aktivitet i tyrosinase enzymet, og omdannne UV strålerne. Derfor er den rigtig god at anvende til solprodukter.

Riskims olie hemmelighed består i, at den indeholder en Vitamin E-gruppe af antioxidanter: tochopherol, oryzanol og tocotrienol. Dette betyder også, at den har en suveræn god holdbarhed.

I hudpleje fremmer riskim olie hudens microcirculation og metabolisme, og modvirker derfor for tidligt ældet hud. Den påvirker hudens olie sekretion positivt, optager UV stråler og hjælper med at modvirke oxydation, og er derfor en god base olie til luksus hudpleje med andre dyrere olier.

 

Velegnet til produkter som f.eks.:

  • Serum
  • Ansigtsolie
  • AHA creme
  • m.m.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,