Riskimolie koldpresset

25,00 DKK1.150,00 DKK

Inci: Oryza Sativa.
Udtrækningsmetode: Koldpresset

Udseende: Lys klar gylden

Duft: Blød rund og mild olie duft.

Olien der er koldpresset, er rig på antioxydanter, og derfor meget velegnet til den modne hud. Da den samtidig er utrolig let optagelig og meget mild og tåles af alle, er den også meget velegnet til både sart hud og baby hud.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Da Riskimolien er igennem en meget mild rensning, kan den indeholde naturlige rest partikler, der kan gøre den ser en anelse sløret ud. Om ønsket kan den sies. /Evt.thefilter/gaze. Men det er absolut ikke nødvendigt.
Riskim olie bliver udvundet fra kimen, eller den ydre overtræk/hinde på brune ris, der fjernes under rensningen af ris.

Højt indhold af:

  • Vitaminer
  • Proteiner
  • Mineraler
  • Essentielle olier

Riskim olie siges at kunne beskytte huden mod at optage UV stråler.
Den har en høj % del fedtsyrer, og er en af de bedste kilder til tocotrienols, som er en antioxydant, der er endnu stærkere end Vitamin E. Dertil kommer, at Riskim olie indeholder et stof kaldet gamma-oryzanol. Dette stof kan forstyrre fremgangen af melanin pigmentation, ved at genskabe den naturlige aktivitet i tyrosinase enzymet, og omdannne UV strålerne. Derfor er den rigtig god at anvende til solprodukter. Riskims olie hemmelighed består i, at den indeholder en Vitamin E gruppe af antioxydanter: tochopherol,- oryzanol og tocotrienol. Dette betyder også, at den har en suveræn god holdbarhed.
Flere studier viser, at riskimolie reducerer det dårlige kolesterol ( LDL) uden at reducere det
gode kolesterol (HDL). Tilsyneladende skulle det være oryzanol der er det afgørende element. Faktisk reducerer det kolesterol bedre end olivenolie. Sammen med tidselolie er det suverænt til dressinger og salater, for at reducere kolesterolet.
I hudplejen, fremmer det hudens microcirculation og metabolisme, og modvirker derfor for tidligt ældet hud. Den påvirker hudens olie sekretion positivt, optager UV stråler og hjælper med at modvirke oxydation, derfor god base olie til luksus hudpleje med andre dyrere olier.

Velegnet til produkter som f.eks:

  • serum
  • Ansigtsolier
  • AHA cremer
  • mm

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,