Pebermynte vand Øko – vareprøve( ordre på mindst 500 kr)

0,00 kr.

Denne Vareprøve kan vælges ved køb for mindst 500 kr

Inci: Mentha piperita

Oprindelse: USA

Udseende: Klar vand.

Fremstilling: Damp destilations proces.

Duft: Meget frisk og genkendelig duft fra pebermynte.

Restprodukt ved fremstilling af æterisk pebermynteolie, ved vanddampdestilation. Kommer fra Økologisk produktion.

Naturligt indehold af  følgende af de deklarationpligtige parfumestoffer:

Linalool (Alcohol), Borneone, Camphor, Cineole (Ketones), Methylchavicol, Eugeneol (Phenols), Ocimene, Pinene, Slyvestrene (Terpenes).

Dette produkt er vegan,- glutenfrit og helt uden nogen former for kemi.

Ovenstående kan måske lyde lidt paradoksalt, set i forhold til de indholdstoffer der er listet op, der er på listen over deklarationpligtige stoffer. Men det er fordi, det indhold er naturligt forekommende og ikke noget tilsat udefra. Det er naturlige indholdstoffer i planten/blomsten/urten på linie med de aktivstoffer der findes i den.  

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Pebermynte blomster vand, er ikke fortyndet med vand eller tilsat alkohol.

Det er vigtigt at bemærke, da mange typer af Vande man finder, er tilsat alkohol.

Det gør dem mindre velegnede at tilsætte til cremer,- skintonic med mere, da alkoholen har en udtørrende virkning på huden. Hvis man vil have alkohol i f.eks en skintonic, så hellere tilsætte det som en tinktur( udtræk af urter/blomster i alkohol). Så har man selv kontrol over hvor stor en mængde alkohol man får i det færdige produkt og i hvilken form.

Også fordi det er meget forskellige aktivstoffer man trækker i henholdsvis alkohol,- Glycerol og ved vanddampdestilation. Derfor kan det også give mening i et produkt at kombinere den samme råvare trukket på forskellige måder.

Vanddampdestilering, er en proces der bruges udbredt, til at trække aktivstoffer ud af forskellige blomster,- planter mm, og sideproduktet ved denne proces giver de forskellige vande, der vil have de samme aktivstoffer som er i den komprimerede æteriske olie, men selvfølgelig i mindre koncentreret form.

Dette giver så til gengæld produkter der er meget velegnede at bruge både rene, i feks en mist/skintonic eller istedetfor en del af vandfasen i et produkt.

Evner og muligheder:

  • Rensende
  • Kølende
  • Antiseptisk
  • Anti- bakteriel
  • Stimulerende og harmoniserende

Pebermynte er meget velegnet at bruge hvis huden har fået for meget sol. Bland den evt 50/50 med ren Aloe vera gel juice. (fåes også øko aloe vera)

Pebermynte er også velegnet til at holde myg og fluer væk, så perfekt om sommeren. Og køler og lindrer hvis man er blevet stukket.

Som ren facemist er den også velegnet, eller blot som en del af vandfase i en skintonic, hvor den kan give en naturlig fin duft til produktet.

Pebermynte vand er også god at anvende til en maske, hvor man bruger den til at røre op med det ønskede ler.

Og selvfølgelig i alle typer ansigtscremer, og serum mm hvor den ikke kun giver virkning men også tilføjer produktet en naturlig frisk duft.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal