Ler, sort

46,00 kr.410,00 kr.

inci – Iron Oxide

Oprindelse: Denne sorte ler type kommer fra Australien. Det er en mineralsk komposition der består af kaolin,- strontium, silica, jern,- magnesium og calcium.

Speciel velegnet til: dybde rensende masker til både krop og ansigt.

Det er en af de ofte mest anvendte masker til uren hud og acne hud.

Men det er i virkeligheden ikke en ler som de andre masker jeg har, men kaolin der indeholder nogle ikke giftige mineralforbindelser.

Det er meget anvendt for dets farve egenskaber i produkter som mascara og mineralsk makeup.

Når man bruger den til maske, bør den aldrig sidde for længe, da den meget effektivt trækker snavs,- fedt og urenheder, og vand mm ud af huden og hudens underliggende lag.

En hud der ikke er for sart og har mange problemer med urenheder kan godt tåle den. Men hvor de andre lertyper/masker fint kan bruges 2-3 gange ugentlig uden at give problemer, så bør den sorte mineral maske kun anvendes 1 gang ugentlig. Og også sidde kortere tid end de andre. Omkring 10 minutter højst. Og så skylles grundigt af.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

En maske skal aldrig munde ud i, at man efter endt behandling er rød og meget irriteret i huden. Derfor er det også vigtigt ikke at have den på til den tørrer helt ud i huden, og huske en ordentlig efterbehandling.

Bruger man en maske jævnligt på den gode måde, vil det resultere i en hud, hvor man får minimeret forekomsten af hudorme,- urenheder mm. Og samtidig vil den dybdegående hudbehandling en maske er, ved regelmæssig behandling hjælpe huden til at se sundere ud, fordi det hjælper til at øge blod cirkulationen, og fremmer regenereringen af naturligt kollagen  og elastin i huden, der begge nedbrydes med alderen.

Og huden ender på den måde med at komme til at få se mere fast og frisk ud.

Velegnet til:

  • Ansigts masker
  • Spa behandlinger
  • krops Wraps
  • Rense produkter
  • Sæber

Dosering: 1 – 80%

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , ,

Du kunne også være interesseret i...