Lavendel hydrolat / ØKO

18,00 kr.290,00 kr.

 

INCI: Lavandula angustifolia flower water

 

Botanisk navn: Lavandula angustifolia

 

Oprindelse: Frankrig

 

Udseende: Klar vand.

 

Fremstilling: Fremstilles af lavendelblomster ved vanddampdestillation.

 

Duft: Fin og genkendelig lavendel blomst duft.

 

Denne lavendel hydrolat er 100% alkoholfri og er ikke tilsat nogen konservering.

 

Hvis man gerne vil have sin hydrolat i en glasflaske, så kan man være sikker på, at den lille 30 ml flaske er i glas.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Lavendel hydrolat er økologisk, 100% naturlig, vegansk og ECOCERT. Vandet kommer som et biprodukt, ved fremstillingen af den æteriske olie. Denne fremstilles ved dampdestillation, og hydrolatet/vandet, er det restprodukt, og vil derfor have en et pænt indhold af de mange egenskaber, som lavendel blomsten indeholder.

 

Lavendel er kendt for dens beroligende egenskaber, som giver ro i hoved og krop og som hjælpe ved søvnproblemer.  

Lavendel har et højt indhold af antioxidanter og virker både rensende og regenererende på både hud og hår. Lavendel beskytter både hud og hår mod frie radikaler, som over tid kan gøre uoprettelig skade på huden og virker udtørrende på håret. 

Lavendel kan virke dybderensende ved problemer med tilstoppede porer, og da lavendel renser nænsomt og har antibakterielle egenskaber, kan den på den måde virke ved hudproblematikker som f. eks. akne og uren hud. 

 

Grundet de antibakterielle egenskaber, virker lavendel lindrende på hudirritationer og småskader såsom insektbid, smårifter, småsår, små forbrændinger, ligesom den virker inflammationshæmmende og mod svampesporer, hvorfor den har vist sig meget nyttig til at lindre eksempelvis eksem og psoriasis samt hud, der er tør og kløende.

 

Lavendel hydrolat ØKO kan med fordel bruges til sart og/eller fedtet/kombineret hud samt til tørt, spaltet og/eller fedtet hår og hovedbund.

Men da Lavendel hydrolat ØKO, ligesom blomsten og den æteriske Lavendel olie har en skøn duft, er den også dejlig bare at bruge som en enkel  facemist. 

 

Forslag til produkter: 

  • Facemist
  • Skintonic
  • Rensegel
  • Rensefoam
  • Cremer/salver
  • Bodymist

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,