Lanette voks Vegetabilsk

24,00 kr.845,00 kr.

 

INCI: Cetearyl Alcohol

 

Udseende: Hvid voks i flager.. Ikke nogen speciel duft.

 

Smeltepunkt: 60 grader

 

Lanette – voks er en af rigtig mange Lanette voks typer, der er specielt velegnet til især hårprodukter, som hårbalsam og hårkur mm.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Man bør ikke forveksle L-Voks der er min emulgator til cremer og lotion med Lanette voks. Det er to ret forskellige produkter, til forskellige virkeområder. Så de kan ikke blot udskiftes med hinanden. 

Ligeledes kan man heller ikke fordi navnet er det samme, skifte rundt med en Lanette voks fra min konkurrent, og så min Lanette voks. 

Læs i teksten hvad det er min Lanette voks bør bruges til.  

 

Lanette giver meget stabile produkter, er meget enkel at arbejde med og kan tilføjes ret store mængder væske uden at skille eller blive ustabil.

Det gør den meget velegnet til netop vandholdige produkter som hårbalsam,- hårkur mm.

Lanette duer også som hjælpeemulgator til shampoo bars.

Den har en meget god holdbarhed.

 

Der er rigtig mange forskellige typer af emulgatorer fra samme udgangspunkt-. Det kan godt se lidt forvirrende ud, men det er simpelhen fordi de bliver fremstillet til at kunne bruges til forskellige typer af produkter ,som f.eks Hårbalsam,- Bodylotion, lidt federe cremer mm. 
De er som udgangspunkt plantebaserede, fra Kokos og palmekernefedt. Men ved fremstillingprocessen er det der differentierer  dem, hvor mange fedtsyrer /kæder de får fraspaltet eller bibeholder, alt efter hvor gode emulgatorer de bliver og i hvor stor grad de kan binde sig til Vand eller / og olie. 
Cetanol,- Spermacet og stearin er alle tre co-emulgatorer. De kan ikke stå alene men skal bruges kombineret med en eller flere andre emulgatorer. 
Mens f.eks både Lanette og L.voks er emulgatorer der kan bruges alene, fordi de er kombinationsemulgatorer, der består af flere elementer end blot fedtstofferne. 
Så med f.eks L.voks kan laves en creme eller lotion udelukkende med olie,- vand og den som emulgator. 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,