Kukuinød olie

28,00 kr.340,00 kr.

 

INCI: Aleurites Moluccana Seed oil

 

Oprindelse: Hawaii

 

Udtrækningsmetode: Koldtpresset olie af Kukuinødderne fra Kukuitræet

 

Udseende: Lys gullig

 

Duft: Let og mild duft af nødder

 

Hvis man gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Kukuinød olie kommer fra Aleurites moluccana træet, også kendt som kukuitræet, som vokser på Hawaii. Olien er koldpresset af kukuinødderne og er meget anerkendt for at efterlade både hud og hår silkeblødt. Trods et stort indhold af gavnlige fedtsyrer, absorberes olien hurtigt af huden og efterlader ikke en fedtet overflade.

Kukuinød olien indeholder 42% linoleicsyre og 2% alpha-linoleicsyre , som ikke blot giver huden en god fugt; fedtsyrerne virker også særligt helende på huden og bruges i stort omfang til at behandle eksem, solskader, psoriasis, tør og flækket hud, akne, ar, læsioner og aldrende hud.

 

Ydermere indeholder olien store mængder af antioxidanterne Vitamin A, og E, som er kendt for at beskytte huden og for at forebygge skader forårsaget af frie radikaler. Olien kan altså anvendes som en rigtig god antioxidant, som tilmed anvendes om natten som en kur på områder med fine linjer og rynker, eks. kragetæer, for at reducere disse, give dem fugt og bløde dem op. Det betyder også, at Kukuinød olie har en enestående modstand mod oxidativ nedbrydning og nemt forbliver effektiv i produktformuleringer. Det er absolut en af de væsentligste egenskaber for en olie, til gode hudplejeprodukter.
Kukuinødoliens næringsstoffer er alle med til at give en sund glød til huden, så den ser frisk, sund og velplejet ud, samtidig med at den er med til at reducere fine linjer og give huden et boost af antioxidanter.

 

Ikke nok med at Kukuinødolien er formidabel til huden, er den det også til håret. Den har i mange år været anvendt af Hawaiianerne som pleje til tørt og ødelagt hår grundet overeksponering af sol, vind og vejr. Aminosyrerne og de essentielle fedtsyrer trænger ind i hårskaftet, som herved optager og nyder godt af de mange næringsstoffer. Olien efterlader håret blødt, fugtet og med et velplejet udseende. Ydermere kan Kukuinødolien være en stor hjælp ift. kløende hovedbund og skæl. Olien har nemlig de samme fugtgivende egenskaber på hår og hovedbund, som den har på huden.
Kukuinødolien kan ligeså anvendes som en leave-in-kur i håret, som giver megen fugt og som genvinder hårets fugt og glans.

 

Forslag til produkter: 

  • Ansigtsolie
  • Ansigtsserum
  • Ansigtscreme
  • Ansigtsrens
  • Cremer/lotions/balms mod psoriasis og hudskader
  • Creme til akne
  • Shampoo
  • Balsam
  • Leavin-on/-on kur til hår og specifikke hudområder

 

Kukuinødolien er ideel til tør, fedtet og kombineret hud samt skællende og tør hovedbund og tørt og livløst hår.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,