Kokosvand

 

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Water & Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate

 

Indsatsmængde: 1 – 10 %

 

Udseende: Klar til let sløret, flydende

 

Opløselighed: Vandopløselig

 

50 ml flasken kommer med en spray på. 

 

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Kokosvand kan betegnes med rette som  et tropisk paradis for huden:) det er ideelt som et Anti-aging produkt, grundet dets indhold af Cytokininer.
Cytokininer er et såkaldt plantehormoner, som regulerer planters vækst, udvikling og aldring. Disse egenskaber har vist sig at kunne overføres til vores hudceller, således at når Kokosvand tilføres et produkt, kan det være medvirkende til at sænke den normale aldringsproces i huden. Ydermere indeholder Kokosvand et væld af både Antioxidanter,- Enzymer og Phytonutrients, sidstnævnte Aktivstof er også tilstede med en stor % del i bl.a. blåbær og sweet potato.
Kokosvand har efterhånden været kendt i mange år for dets formidable egenskab i forbindelse med træning, med at holde hjernen skarp og med at styrke både syn, hjerte , knogler og øjne, så det er ikke så underligt, at det har vist sig at yde huden nogle ret fantastiske egenskaber ift. anti-aging. Udover dette har Kokosvand vist sig at være en ideel fugtgiver til huden grundet dets høje indhold af næringsstoffer og mineraler. Kokosvand er altså ideel at anvende som en Antioxidant, der sænker hudens ældring og som fugtgiver.

Forslag til produkter:

  • Facemist
  • Ansigtsserum
  • Skintonic
  • Ansigtscreme

 

Brug den evt som ren facemist, hvor du blander op til 10% af den med Enten en af de mange Hydrolater / eller Aloe vera juice

 

Sikkerhedssætninger:

P233: Hold beholderen tæt lukket
P402: Opbevares på et tørt sted
P404: Opbevares i en lukket beholder
P410: Beskyttes mod sollys
P411: Opbevares ved temperaturer, der ikke overstiger 32°

Yderligere information

Antal ml/liter

, , , ,