Jojoba voks

38,00 kr.1.360,00 kr.

 

INCI: Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba), Tocopherol

 

Oprindelse: Fremstilles ved en fraktioneringsproces af den koldpressede jojobaolie, hvor olien skilles fra, så der skabes et vokslignende fast produkt.

 

Smeltepunkt: 60-66 grader

 

Jojoba voks er et dejligt produkt som  erstatning for bivoks. Dens smeltepunkt ligger tæt på bivoksens, så derfor er det ikke nødvendigt at regulere ret meget på mængden.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

 

Jojoba voks er et dejligt produkt som er en af de lidt dyrere Vokstyper, da udgangspunktet er en lidt dyrere olier. Den er en rigtig god erstatning i opskrifter for bivoks. Dens smeltepunkt ligger tæt på bivoksens, så derfor er det ikke nødvendigt at regulere ret meget på mængden. Altså komme mere i for at opnå samme produkt som slut resultat. Og det er som regel kun i læbepomader det er nødvendigt, og ikke i cremer, salver, lotions og lignende.

 

I alle opskrifter hvor der bruges Jojobavoks i stedet for bivoks, får man et slutprodukt der føles meget lettere optageligt og blødere, end med den noget stivere følelse bivoks giver i et produkt. Og samtidig tilfører Jojobavoksen en masse af de gode indholdsstoffer fra den koldpressede jojobaolie, som voksen udvindes af, til slutprodukterne.

 

Jojoba olie/voks er kendt som at være en af de olier, der ligner hudens sebum opbygning mest. Derfor er den meget anvendt i ansigtscremer,- serum og olieblandinger, fordi det gør, at den hjælper hvad man ellers har af aktivstoffer i produktet med at blive lettere optaget.

Jojobavoks er endvidere et produkt, der er med til at give en balance i hudens olieindhold (= sebum).

 

Jojobavoks er også meget velegnet  til negleplejeprodukter kombineret med olie.

Det er en Voks, der er meget velegnet til sart og sensitiv hud, såvel som til moden hud, og derfor giver god mening at anvende i rigtig mange forskellige typer produkter.

 

Anvendes blandt andet til:

  • Læbepomade
  • salver
  • Cremer
  • Lotions
  • sæber
  • bars

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , , ,