Jojoba-perler

65,00 kr.1.950,00 kr.

 

INCI: Jojoba Ester

 

Konserveringsmidler: ingen.

 

Gyldne Jojoba-perler er gullige/orange mikrosfærer fremstillet med olieester, som udvindes af Jojoba og farves med farvestoffer, godkendt til kosmetisk brug.

 

Beskrivelse

 

Om 
Jojoba-perler har en glat og jævn overflade. Takket være den glatte og jævne struktur kan jojoba-perler eksfoliere huden og skånsomt fjerne døde hudceller. I modsætning til andre scrub-produkter afledt af fx skaller eller nødder, som er kendetegnet ved mere ru og kantede overflader, forårsager Jojoba-perler ikke irritation eller hudafskalning.

Jojoba-perler fremstilles i forskellige diametre; de fineste er velegnede til ansigtsscrubs, de mellemstore er mere velegnede til kroppen, mens de større for det meste er dedikeret til kropsprodukter, hvor den visuelle effekt er i fokus.
(Denne type perler er den mellemstore størrelse, der er velegnet til både krops- og ansigtsscrubs.)

Jojobaperler er fuldt hydrogenerede jojobaestere. Jojobaestere fremstilles ved interesterificering af jojobaolie, hydrogeneret jojobaolie eller en blanding af de to.
Hydrolyserede jojobaestere skabes via en forsæbningsreaktion, som frigiver mere end 12 langkædede fedtalkoholer.

Jojobaestere er almindeligt anvendt i kosmetiske produkter som et blødgørende middel på grund af dets bemærkelsesværdige lighed med de naturlige olier produceret af den menneskelige hud og dens høje oxidative stabilitet.

Jojobaestere er fremragende botaniske erstatninger for hvalolie og derivater derfra, såsom cetylalkohol og spermaceti.
Jojobaester er desuden en vedvarende og biologisk nedbrydelig ressource, og et bæredygtigt alternativ til polyethylen-scrubprodukter (mikroplast), der er forbudt i flere lande.

 

Anvendelse
Jojoba-perler er velegnede til forskellige typer brusegel-produkter, flydende og faste sæber, ansigts- og kropsscrubs, i creme eller lotion samt i fodprodukter.

 

Dosering
Med hensyn til brugsprocenterne anbefales følgende doseringsmængde:

Brusegeler og sæber: 5-10%
Flydende sæber: 5-12%
Faste sæber: 1-3%
Cremer og lotioner: 3-5%

Det er klart, at hvis du ønsker en mere delikat scrub-effekt, er det altid muligt at reducere procenterne.

(Nogle farver kan være ustabile i opløsninger med lav pH, eller når de udsættes for syrer, baser eller overfladeaktive stoffer, hvorfor det derfor er tilrådeligt at udføre en test først, for at verificere farvens stabilitet og evt. frigivelse af ubehagelige lugte.)

 

Opbevaring
Opbevares i emballagen på et køligt sted væk fra varmekilder.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , , ,