Jasmin hydrolat

20,00 DKK320,00 DKK

Inci: Jasminum grandiflorum 

Plantenavn: Jasminaceae

Oprindelse: Indien

Udtrækningsmetode: Dampdestillation
Restprodukt ved fremstilling af æterisk jasminolie ved vanddampdestilation.

Plantedel: Blomsterne

Udseende: Sløret i udseendet, hvidlig

Duft: Blomsteragtig (ren og mild duft af jasmin) og sød

Naturligt indhold af følgende af de deklarationpligtige parfumestoffer: linalool, benzyl acetate, indol, geraniol, eugenol, nerol, and phytol

Dette produkt er vegan,- glutenfrit og helt uden nogen former for kemi.

Ovenstående kan måske lyde lidt paradoksalt, set i forhold til de indholdstoffer der er listet op, der er på listen over deklarationpligtige stoffer. Men det er fordi, det indhold er naturligt forekommende og ikke noget tilsat udefra. Det er naturlige indholdstoffer i planten/blomsten/urten på linie med de aktivstoffer der findes i den. 

Hvis man meget gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas.  

Ryd

Beskrivelse

Jasminhydrolaten er ikke fortyndet med vand eller tilsat alkohol.

Jasminhydrolat dufter fantastisk af jasmin, blomsten, der er kendt som et elskovsmiddel.

Jasminhydrolat beroliger både sind og hud. På huden beroliger den irritationer såsom udslæt og smårifter og har antiinflammatoriske egenskaber.

Hydrolatet er lavet ved hjælp af dampdestillering, når den æteriske olie fra jasminblomsten udvindes. Derved går intet til spilde i processen og ligeså er den rene vare, altså i dette tilfælde det rene hydrolat, helt naturligt og fri for tilsætning af nogen art.

Ved dampdestillationsprocessen får man gavn af de samme aktivstoffer, som findes i den æteriske olie – selvfølgelig blot i mindre koncentrerede mængder.

Man får altså et produkt, som er velegnet til at bruge rent, eller som kan anvendes i stedet for vand i vandfasen i et produkt.

Evner og muligheder:

  • Terapeutisk løftende og beroligende
  • God til hårprodukter
  • Kan lindre rifter og udslæt
  • Antiinflammatorisk virkning

Jasminhydrolat kan med fordel anvendes i produkter som:

  • Ansigtsmist
  • Rens til ansigtet
  • Ansigtsprodukter som cremer/serum
  • Hårmist/hårprodukter
  • Som del af en maske
  • Kan med fordel anvendes i vandfasen i stedet for vand
  • Nogle anbefaler jasmin til at afhjælpe ødelagte kapillærer

Som ren facemist er den også velegnet, eller blot som en del af vandfase i en skintonic, hvor den kan give en naturlig fin duft til produktet.

Jasminhydrolat er også god at anvende til en maske, hvor man bruger den til at røre op med det ønskede ler.

Og selvfølgelig i alle typer ansigtscremer, og serum mm hvor den ikke kun giver virkning men også tilføjer produktet en naturlig fin duft.

Jasminhydrolat kan anvendes til alle hudtyper – også problemhud, irriteret hud og sensitiv hud.

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,