Hyaloron syre lavmolekulær Ecocert

28,00 DKK205,00 DKK

Inci:  Sodium Hyaluronic

Ecocert

Udseende: Hvidt fint pulver.

Dosering: 
0,1-0,5 % ( ca 1 knivspids til 50 gr færdigt produkt)

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Lidt facts om hyaloron syre:

Fra Gyldendals:

hyaluronsyre, hyaluronanhyaluronat, højmolekylært kulhydrat (en glukosaminoglykan), der findes i alle vævs grundsubstans (ekstracellulære matrix) og i legemsvæskerne hos hvirveldyr.

Ordet hyaluron kommer af græskhyalos ‘glas’ og ouron‘urin’.

Hyaluronsyre består af kæder af varierende længde opbygget af op til 50.000 monosaccharidenheder, skiftevis glukuronsyre og N-acetyl-D-glukosamin.

Hyaluronsyre syntetiseres lokalt i vævene og binder betydelige mængder vand under dannelse af en gel. Et særlig højt indhold af hyaluronsyre findes i hudens bindevæv, knoglevæv, brusk, ledvæske og i øjets glaslegeme. Hyaluronsyre har betydning som rumopfyldende substans og for vævenes og leddenes evne til at modstå tryk. I ledvæske tjener hyaluronsyre som smøremiddel, og i bindevæv hæmmer hyaluronsyre indtrængen af mikroorganismer. Hyaluronsyre har også betydning for heling og gendannelse af væv.

Hyalonsyre,lavmolekulær.(Bioteknisk kvalitet)

Denne H.syre har en molmasse mellem 600.000 og 1,0 million g/mol. (Der findes en tredie, der er ultra lavmolekulær,men den har jeg ikke valgt også at have. den har 8.000-30.000 g/mol)
Den lave molekylevægt muliggør,at den kan gennentrænge hudbarrieren, og på den måde tjene som fugtlager/næring. Lavmolekulær H.syre forstærker celle forbindelserne og fugtighedsindholdet i epidermis/overhuden.
Gele med lavmolekulær H.syre er mere tyndtflydende og danner ikke nogen overflade film på huden.

Anvendelse:

Udrør Hyaloronsyre pulveret med lidt alkohol eller demineraliseret vand. og under stadig omrøring/bedst med til 0,5 gr ca 5 gr væske. Herefter blandes med øvrige ingredienser.
Hyalonsyre opløsninger fungerer bedst i cremer/geleer med enten xanthan(klar) eller cremlet .

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

,