Helichrysum Immortelle hydrolat / Evighedsblomst

19,00 kr.360,00 kr.

 

INCI: Helichrysum italicum water

 

Oprindelse: Blomsten kommer fra Italien.

 

Udseende: Svag lysegrøn vand. Når den står og får ilt, bliver den mere mælkehvid i farven.

 

Duft: Meget karakteristisk og lidt speciel urtet duft.

 

Opløselig: Vandopløselig.

 

Hydrolat, udvundet ved vanddampdestillation.

 

Indsatsmængde: 1-100%

 

Beskrivelse

 

Denne Helichrysom Immortelle er en hydrosol, altså den væske, som bliver afledt af vanddampdestillation, når den rene æteriske olie udvindes. Den sjældne æteriske olie af Helichrysum, bliver destilleret af den stedsegrønne urt.

 

Helichrysum Immortelle er en æterisk olie, som denne hydrosol er udvundet fra under produktionen, der har en lang række egenskaber. Den har været kendt i århundreder og er medlem af Tusindfryd/Solsikke familien. Den er, efter sigende, en af de mest mirakuløse og helende planter, som vi har til rådighed.

Helichrysum er en af de mest eftertragtede og værdifulde æteriske olier, som gennem tiden har været bredt anvendt grundet dens beroligende og genopbyggende egenskaber. Dette er hydrosolen, som altså har de samme egenskaber som den rene æteriske olie, dog i et lidt mindre omfang, da hydrosolen er et biprodukt.

Ikke desto mindre virker hydrosolen fremragende på både hud og humør, og duften alene siges at være med til at opløfte humøret, når man mærker vrede.

 

Helichrysum Immortelle har en helt fænomenal duft. Den dufter af en blomstermark med en snert af honning og eukalyptus.

Historisk har den været anvendt bredt til at virke helende på en række irritationer, blandt andet blå mærker, forstuvninger, hudirritationer, skrammer/rifter, insektbid, hudsygdomme og mindre forbrændinger eller smerter fra gigt. Ydermere har den været anvendt til at øge og understøtte blodcirkulationen.
Helichrysum Immortelle har alle dage været kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber.

 

Helichrysom Immortelle kan anvendes sammen med et hav af olier, vande og i en bred vifte af produkter til både ansigt og krop, eksempelvis: 

  • Skintonic
  • Rensegel
  • Rense foam
  • Shower gel
  • Håndsæbe
  • Shampoo
  • Cremer/salver

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , ,