Gulerodsfrøolie Vild

36,00 DKK290,00 DKK

Inci: Daucus carota sativa seed oil

Oprindelse:  Koldpresset olie fra frøene fra vilde gulerødder. Nepal.

Udseende: Klar grønlig farve.

Duft: Sød og ret speciel duft. Dufter som den æteriske carrot olie, da den har et højt naturligt indhold af den æteriske olie som vild gulerodsfrø indeholder.

Vild Gulerodsfrøolie har et meget højt indhold på både Vitaminerne

Den er kendt for at være en meget god olie til at hjælpe huden til at udrense/ detoxifere.

Den kan endvidere hjælpe mod eksem. Dette skyldes det meget høje naturlige indhold af den æteriske olie, som, der her koldpressede olie indeholder.

Vild Gulerodsfrøolie bliver også brugt i opskrifter til at blege huden/ leverpletter / rande under øjne mm.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Da vild gulerodsfrøolie har en skøn, sødlig og lidt speciel duft, på grund af højt indhold af æterisk olie, er den meget velegnet som olie i produkter hvor man ikke ønsker Æterisk olie eller andet på.

Jeg har brugt den ret meget til at lave den koldrørte whipped butter, og selv hvis den kun udgør halvdelen eller evt. to trediedele af mængden af olie i den opskrift, går duften fint igennem der.

Det er en fordel at bruge den i den koldtpiskede opskrift, i forhold til varmrørt, da noget af indholdet af æterisk olie vil fordampe ved opvarmning, og det vil være synd, da mange af aktivstofferne kommer derfra.

Du finder opskriften på den koldtpiskede butter her:

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,