Gulerodsfrø olie, Vild

26,00 kr.605,00 kr.

 

INCI: Daucus carota sativa seed oil

 

Oprindelse:  Koldpresset olie fra frøene fra vilde gulerødder. Nepal.

 

Udseende: Klar grønlig farve.

 

Duft: Sød og ret speciel duft. Dufter som den æteriske carrot olie, da den har et højt naturligt indhold af den æteriske olie som vild gulerodsfrø indeholder.

 

Vild Gulerodsfrøolie er kendt for at være en meget god olie til at hjælpe huden til at udrense / detoxifere.

Den siges endvidere at kunne hjælpe mod eksem pga. det meget høje naturlige indhold af den æteriske olie, som denne koldpressede olie indeholder.

 

Vild Gulerodsfrøolie bliver også brugt i opskrifter til at blege huden/ leverpletter / rande under øjne m.m.

 

Hvis man gerne vil have sin olie i en glasflaske, så kan man altid være sikker på, at den lille 30 ml flaske jeg har er i glas. Ligesådan ved de olier hvor de kommer i pipetteflasker, vil de også altid være af glas. 

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Da vild gulerodsfrø olie har en skøn, sødlig og lidt speciel duft, på grund af højt indhold af æterisk olie, er den meget velegnet som olie i produkter hvor man ikke ønsker Æterisk olie eller andet på.

Jeg har brugt den ret meget til at lave den koldrørte whipped butter, og selv hvis den kun udgør halvdelen eller evt. to trediedele af mængden af olie i den opskrift, går duften fint igennem der.

Det er en fordel at bruge den i den koldpiskede opskrift, i forhold til varmrørt, da noget af indholdet af æterisk olie vil fordampe ved opvarmning, og det vil være synd, da mange af aktivstofferne kommer derfra.

Du finder opskriften på den koldpiskede butter her:

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , , ,