Grøn te voks

28,00 kr.495,00 kr.

 

INCI: Camellia Sinensis Cera

 

Oprindelse: USA

 

Udseende: Fast form, ikke helt hård men lidt blød og gummiagtig. Mørkegrøn.

 

Duft: Intens jordbund/ the agtig duft. Meget dyb.

 

Grøn te voks, er en naturlig udvundet voks, der kan bruges både som en antioxidant og som naturlig farve. Den er mørkegrøn, og kan bruges som naturlig farveingrediens til både salver og sæber mm.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grøn te voks består hovedsageligt af Esters, fedtsyrer og fedt alkoholer.
Grøn te voks fremstilles ud af det mikrofine pulver fra grønne teblade (Camellia Sinensis)
Grøn te voks har et højt indhold af Polyphenoler,Phospolipider, Epigallocatechin Gallate(EGCg), og Xanthines.
Xanthinerne som Coffein og Theobromine har en naturlig anti inflamatorisk, anti-celluitis og har anti-irritations effekt.

 

Grøn te skulle efter hvad man kan finde af artikler om den, kunne yde huden beskyttelse mod aldrings symptomer og alvorlig skade fra solens UVB stråler.
Dette tilsammen med, at EGCg er en antioxydant, der er 20 gange stærkere end Vitamin E, og har mere end 65 gange stærkere antioxidant muligheder end den gennemsnitlige frugt eller grøntsag, og samtidig også går ind og hjælper til at bevare de frie radikaler, gør det tydeligt hvilke gode potentialer der er i at anvende Grøn te voks i hudplejen.

Grøn te voks er ikke vand-opløselig. Men er blandbar med de fleste olier og fedtstoffer.
Når den bruges som en naturlig farveingrediens, så vær opmærksom på, at selvom den ikke er vandopløselig, så farver den meget hurtigt igennem, selv ved tilsætning af blot ret lille mængde. Så lav nogle forsøg før du arbejder med for store mængder og portioner.

 

Billedet viser produktet i variationer fra meget mørkegrøn til næsten sort. Til venstre ses Grøn te i  forskellige opløsninger i hvid bivoks. Der bruges omkring 2% (nederste billede) til 0,3% (øverste billede)

 

 

Yderligere information

Vægt N/A