Kaffe olie / ØKO & BIO

27,00 kr.685,00 kr.

 

INCI: Organic Coffea Arabica Seed Oil (Organic & BIO)

 

Oprindelse: Brasilien

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset olie fra ristede grønne kaffebønner

 

Udseende: Variationer i lys gyldenbrunlige nuancer

 

Duft: Meget karakteristisk kaffeduft..

 

OBS: Denne BIO Kaffeolie, er koldtpresset ligesom den grønne Kaffeolie, men den er presset af ristede kaffebønner. Det betyder at den både i farven, der er mere lysbrunlig , hvor den anden er lys grønlig, og i dufte adskiller sig fra den anden olie; hvor denne olie har en mere gennemtrængende karakteristisk kaffeduft, end den grønne kaffeolie fra de uristede bønner har. 

 

Den lille 30 ml flaske er i glas. 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

 

Med sit ekstremt høje indhold af fedtsyre,- steroler og Vitamin E, er økologisk kaffeolie en kraftig antioxidant. Den kan give huden god beskyttelse mod hud problematikker i forbindelse med celle ændringer fra sol forbrændthed og DNA nedbrydning.

Kaffeolie kan også hjælpe til beskyttelse i udviklingen af photoaging (hud der har været udsat for langvarig UVA og UVB.

Kaffeplanten kommer primært fra de tropiske egne i Sydamerika, Asien og Afrika.
Planten er en lille busk, som typisk bliver højst 3-4 meter. Frøene fra kaffeplanten kaldes typisk kaffebønner. Når kaffebønnerne ristes forandres den kemiske og aromatiske komposition.

Denne Kaffeolie er rig på phytosteroler som er udpræget god til at fremme en god fugt optagelighed. Kaffeolien har også en meget høj sammensætning af essentielle fedtsyrer.

 

Desuden er økologisk kaffeolie meget rig på koffein, som stimulerer blodcirkulationen i huden. Det betyder, at den økologiske Kaffeolie er ideel til at anvende i anti-cellulite-produkter, ansigtsmasker og i anti-aging cremer til krop og ansigt. Ligeså kan den økologiske Kaffeolie reducere poser under øjnene, ligesom den kan reducere synligheden og forekomsten af fine linjer.
Et sidste lille touch til den økologiske Kaffeolie er, at den har vist sig at være effektiv i forbindelse med at øge hårvæksten, hvorfor den vil være et godt element at tilføre eksempelvis en shampoo.

Det er en olie, der optages hurtigt og let i huden.

 

Særligt velegnet til produkter til: 

  • Moden og ældet hud
  • Tør hud
  • Psoreasis og lignende hud problemer
  • Tørt og ødelagt hår
  • Læbepleje
  • Bekæmpelse af fine linjer og poser under øjnene
  • Øget hårvækst
  • Anti-cellulite

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , , , ,