Decyl Glucosid

22,00 DKK765,00 DKK

Inci:  Decyl Glucoside
Udseende:
Meget svag gullig i farven
Duft:
Neutral

Egenskaber:
PH-værdi: 11,5 – 12,5
Indhold af vaskeaktiv substans: 51-55%
Indsatskoncentration: 2-50%
Decyl Glucosid er en 100% vegetabilsk, mild og rigtig godt skummende ionisk sukkertensid, baseret på kokosolie og sukkerstoffer.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Decyl glucosid er en mild tensid med en ph-værdi på 11,5 – 12, 5.
Denne decyl glucosid er eco certificeret og cosmos certificeret vegansk. Den er 100% vegetabilsk, biologisk nedbrydelig og er ikke konserveret.

Den anvendes som base eller som bestanddel i kosmetiske formuleringer og tilføjer en lækker skum til slutproduktet.

Decyl glucosid er ikke-ionisk og er lavet af kokosolie og sukker.
Den er dermed 100% vegetabilsk og vegansk og er opløselig i vand. Den bruges enten som base eller som betstanddel i et sæbeprodukt, hvor den giver en rigtig rig, lækker og dejlig skum. Tilføres den et renseprodukt, vil den give en dejlig og blød fornemmelse, da den er blød og lækker at røre ved.

Decyl glucosid tilsættes i vandfasen og kan anvendes i en både kold – og varm fase.

Forslag til produkter med decyl glucosid: 

  • Body wash
  • Bade gele
  • Ansigtsrens
  • Shampoo

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, , ,