Cupuacu butter Virgin ØKO

60,00 kr.480,00 kr.

 

INCI: Theobroma grandiflorum

 

Oprindelse: Virgin butter fra Brasilien. ØKO og Fairtrade.

 

Udtrækningsmetode: Koldpresset Virgin butter.

 

Udseende: Blød og ret lækker konsistens. Frugtagtig behagelig duft. 

 

Smeltepunkt: over 25 grader

 

Opbevaring: Kan opbevares på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 20-22 grader. Opbevares væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose. Den bliver blødere ved varme temperaturer.

 

Velegnet til /dosering:

  • ren kropsbutter /Massage /100%
  • tilsætning til cremer/lotion / 5-20%
  • Balms / 5-100%
  • Tilsætning til sæber / 5-20%

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Om:

Cupuacu butter kaldes ofte også vegetabilsk lanolin, da den kan anvendes som erstatning for lanolin i veganske produkter.

Kan også fint bruges istedetfor kakaosmør, faktisk bruges den i Mellemamerika til at fremstille chokolade af, der kaldes: ” cupulate”. Vær dog opmærksom på at Cupuacu butter er lidt blødere og har et lavere smeltepunkt end kakakosmør, og det vil kunne påvirke slut produktets fasthed. Især ved balms og læbepomader vil det kunne få betydning.

Den er også meget lækker blot at bruge som en læbepomade,som den er.

Helt specielt ved den, er den meget høje evne til at opsuge og binde vædske. Den kan binde mere end 200% mere vædske end lanolin. Det gør den meget velegnet til produkter til tør og ødelagt hud, da den er istand til at genopbygge hudens naturlige blødhed og elasticitet.

Cupuacu butter har et højt indhold af Phytosteroler, som har vist sig at have en positiv effekt på dermatisis og lignende hudproblematikker, og kan hjælpe til at stimulere en helingsproces.

Derudover har Cupuacu butter indhold af essentielle fedtsyrer,- Omega 3 fedtsyrer,- Vitamin C og A og meget højt indhold af fosfor. Fosfor er en vigtig brik i opbygningen af DNA og RNA og er desuden et essentielt stof for alle levende celler.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...