Butterfly Pea Tea pulver

35,00 kr.505,00 kr.

 

INCI: Clitoria ternatea

 

Oprindelse: Thailand

 

Udseende: Lys blå, svagt lilla

 

Duft: Meget mild urteagtig duft

 

Butterfly Pea Tea pulveret kommer i en så fint pulveriseret, at den fint kan tilsættes direkte ned i det produkt man ønsker den tilsat og opløst i.

Den er meget velegnet at bruge i stedet for Azulen, der fortsat ikke er til at skaffe.

Billedet af balmen med butterfly Pea tea  pulver i, der er til en portion på 600 gr tilsat ca 5 gr pulver, for den meget fine lyseblå farve. Og alt efter hvilken farve man ønsker, kunne der godt tilsættes noget mere.

 

🦋

 

Beskrivelse

Clitoria ternatea er en flerårig urt, er mere kendt som Butterfly pea tea på grund af dens ærteformede blomster. Planten vokser i tropiske og subtropiske områder, dog primært i Thailand, og anvendes ikke blot i kosmetik, men også en del i ayurveda.
Alle dele af planten er kendt for at have en positiv effekt på huden, hvilket gør den særdeles interessant at arbejde med i hudpleje. Pulveret herfra kommer med et hav af meget positive påvirkninger på huden. Desuden kan pulveret anvendes af alle hudtyper hele året rundt.

 

Butterfly pea tea pulver kan bidrage med et væld af interessante og aktive faktorer, som i meget velegnet, til den type af produkter, der er medvirkende til at bremse/ nedsætte hudens  aldringsprocesser, bidrage med et væld af antioxidanter, berolige sensitiv og/eller irriteret hud og til at give huden evne/mulighed for at kunne optage og bevare mere fugt.

Butterfly pea tea pulver er virkelig en råvare, der er blevet populær inden for kosmetikindustrien de senere år, idet mange har opdaget dets mange fordele. Og ikke nok med det: den er også neget, meget smuk i både cremer, butters og i olier, idet den blå-lilla farve virkelig træder frem.

 

Butterfly pea tea pulver indeholder rigtig mange antioxidanter, såsom flavonoider, anthocyaniner og polyphenoler. Din hud har i den grad brug for antioxidanter for at forbedre både dens generelle helbrus og ikke mindst elasticiteten. Antioxidanter hjælper desuden huden med at bekæmpe frie radikaler, som vi dagligt udsættes for gennem vind og vejr. En anden antioxidant er proanthocyanidin, som er en af de kraftigste antioxidanter, der findes. Denne er i stand til at øge hudens indhold af collagen og elasticitet, hvilket resulterer i en fastere, mere fyldig og sundere hud – og dermed mindre synlige fine linjer.

 

De plantebaserede antioxidanter og de antioxidante vitaminer A, E og E, hjælper til at vedligeholde hudens naturlige barriere, således den ikke optager mange/for mange bakterier.

 

De antioxidante flavonoider beskytter ikke bare huden mod forurening, men hjælper også til at mindske inflammation og irritation. Faktisk viser et studie fra 2018, at tilsættes der Butterfly pea tea pulver til en maske, er den i stand til at berolige irriteret og kløende hud. Ydermere er Butterfly pea tea i stand til at dæmpe en rødmende hud, forårsaget af acne, tørhed eller en general irritationstilstand.

 

Butterfly pea tea pulver har også vist i studier, at det er i stand til at hjælpe til, at huden holder bedre på fugten og mindsker dermed tørhed og hjælper i stedet huden med at holde en god lipid balance.

Ikke nok med at Butterfly pea tea pulver er helt enormt effektfuld i kosmetik og naturlig hudpleje, så kan den altså også andet sjovt.
Du kan farve vand med den og vandet vil skifte farve afhængig af pH-værdien. Prøv også at bruge den i badebomber – her vil den give den smukkeste farve :-)

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, , , ,